Menu

Nieuws

IDEA toont zich prijzenswaardig tijdens Event 17

12-04-2017

Met een rode loper, security en een volle prijzenkast zet IDEA haar leden vandaag en morgen in de spotlight tijdens Event 17. Hiermee laat IDEA zien waar zij voor staat: creatieve en innovatieve bureaus die prijzenswaardig werk maken. En dat vindt ze niet alleen zelf; het afgelopen jaar waren er weer volop (inter)nationale prijzen en nominaties voor IDEA-leden.

“Awards zijn een prachtige manier om het mooiste en beste werk te prijzen en daarmee ons vak te vieren”, zegt Maarten Schram, directeur van IDEA. “Juist als ambassadeur van live-communicatie zien wij het belang van awards en steunen we vakprijzen.”

Sinds de bureaus East Side, Carbon Events en Kingcanary zich eerder dit jaar aansloten, verenigt IDEA maar liefst 59 leading agencies. Daarmee is ze de belangrijkste ambassadeur van live in Nederland.

“Die rol nemen we heel serieus”, zegt Schram. “We zijn een community van bevlogen specialisten die elkaar helpen en inspireren en zich sterk maken voor ons vak. We grijpen elke gelegenheid aan om de kracht van live te onderstrepen.”

Over Event 17
Data: Woensdag 12 en donderdag 13 april 2017
Tijden: Beide dagen van 11:00 tot 18:00 uur
Stand nummer: B120
Informatie en tickets: www.event.nl

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top