Menu

Nieuws

IDEA sluit contract met NIDAP

29-04-2011

In april 2011 heeft IDEA een meerjarig contract gesloten met onderzoeksbureau NIDAP. Deze gerenommeerde organisatie is al ruim tien jaar jaren de monitor van de zakelijke evenementenindustrie

Het NIDAP Evenementenonderzoek is het enige representatieve continue onderzoek in Nederland naar bedrijfsevenementen. In dit onderzoek zullen met ingang van dit jaar specifieke IDEA-vragen mee gaan lopen. Hieruit kan bijvoorbeeld afgeleid worden hoe er op de verschillende deelmarkten wordt omgegaan met het uitbesteden van externe en interne bedrijfsevenementen. IDEA verschaft zich hiermee kennis van de markt in een NIDAP-onderzoek met een eigen IDEA-signatuur. 


Het NIDAP evenementenonderzoek is een periodiek marktonderzoek waarin 400 managers worden geïnterviewd om inzicht te krijgen in de verschillende bedrijfsevenementen die worden georganiseerd. Het gaat om evenementen waarbij externe cateraars, organisatiebureaus en locaties worden ingeschakeld. De managers zijn werkzaam in organisaties met minimaal 100 werknemers op vestigingsniveau. Alle branches en sectoren zijn in representatieve mate opgenomen in het onderzoeksbestand.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top