Menu

Nieuws

IDEA partner Diversity Event

20-09-2018

Het zal jullie niet ontgaan zijn, diversiteit en inclusie zijn (bij onze opdrachtgever) 'hot topic'. En wat we er ook van vinden, bewezen is dat het binnen organisaties écht het verschil kan maken. Kortom, een actueel en relevant onderwerp voor organisaties en merken maar ook voor jou als bureau of organisatie. Omdat het onderwerp diversiteit allen in het marketing-, communicatie- en mediavak raakt, wordt op 3 oktober a.s. het Diversity Event georganiseerd. Als vervolg op het diversiteit congres vorig jaar, organiseren IAA, IAB Nederland en MWG een tweede editie van het evenement waarbij verschillende relevante organisaties zich hebben aangesloten: VEA (Vereniging voor Communicatieadviesbureaus), DDA (Dutch Digital Agencies), BvA (Bond van Adverteerders) en dus ook IDEA. Zodat IDEA ook hier weer goed zichtbaar is in het marcom domein en omdat wij in ons jubileumjaar actief de samenwerking aangaan met initiatieven die er toe doen. Wie jarig is trakteert. Bemachtig nu één van de vijftien gratis tickets (exclusief voor IDEA-leden en -partners).

Diversity Event
Het Diversity Event wordt op woensdag 3 oktober a.s. (vanaf 14:30 uur) georganiseerd in de Zuiderkerk te Amsterdam. Naast een keur aan sprekers en columnisten, zal op het event ook de Kleurrijke 50 bekend worden gemaakt. Een lijst van 50 opvallende vakgenoten die diversiteit in de breedste zin van het woord op de kaart zetten (of hebben gezet). Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Raja Felgata en Khalid Ouaziz, die al 8 jaar de Kleurrijke 100 samenstellen.

Nomineer voor de Kleurrijke 50
De Kleurrijke 50 van marketing, media en communicatie, maakt vakgenoten zichtbaar die met woord en daad de marketing-, media- en communicatiebranche inclusiever en meer divers maken. Ken je iemand die het verdient om in deze Kleurrijke 50 te staan?

  • Iemand die dagelijks het verschil maakt en een organisatie kleur geeft met persoonlijkheid, werk en strategie?
  • Iemand die zijn of haar nek durft uit te steken als het gaat om het diversiteitsdebat? 
  • Of iemand die de reguliere top 100 net niet haalt, maar het wel verdient om genoemd te worden?
  • Misschien is er jong talent dat absoluut niet mag ontbreken in de Kleurrijke 50?

Stem nu en geef vakgenoten op via de website van De Kleurrijke 50!

Meer informatie over diversiteit en inclusie? Check de website van stichting IncludeNow.  

Tickets
Wij hebben 15 gratis tickets (ter waarde van 50,-) beschikbaar voor IDEA-leden én -partners. Meld je bij interesse per mail bij IDEA (op is op, daarna kosten tickets 25,- i.p.v. 50,-).

 

Wij hopen in ieder geval op een aantal IDEA gerelateerde vermeldingen op de lijst en een mooie vertegenwoordiging van IDEA leden op het event in de Zuiderkerk. Zodat we kunnen laten zien dat Live een actief en relevant deel is van dit umfeld! Dus tot ziens op 3 oktober?

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top