Menu

Nieuws

IDEA Offline geslaagd!

09-09-2013

IDEA kijkt terug op een geslaagde eerste editie van IDEA OFFLINE. Op 6 en 7 september jl. ging een select aantal IDEA leden even 'offline'. Traditioneel staat deze bijeenkomst in het teken van 'netwerken'; in alle rust en met aandacht focussen op elkaar en het vak. Het programma startte met een kick-off door Stephan Fellinger, die stilstond bij online en offline netwerken anno 2013. Het programma had een informeel vervolg in en rondom Resort Hof van Saksen, waar IDEA zeer gastvrij werd onthaald. IDEA OFFLINE krijgt zeker een vervolg in 2014; op naar IDEA OFFLINE #2!

De kick-off van Stephan Fellinger kende enkele prikkelende highlights:
Fellinger: "grootste schaarste anno nu is: aandacht, tijd en vertrouwen". Cruciaal om online maar vooral ook offline succesvol te zijn. En deze componenten zijn ook cruciaal bij het bouwen van een waardevol netwerk met duurzame relaties. Fellinger: "aandacht verdien je door relevant te zijn". "Het gaat zelfs zo ver dat hersenen zich aanpassen bij commercieel of gekleurde boodschappen; ze gaan als het ware op stand-by stand". Trend is 'social CRM' zoals de tool Rapportive, die diverse social media kanalen koppelt aan Gmail. Maar ook Vine (tool om 6 seconden video's mee te maken), Buffer (tool om tweets klaar te zetten en op door jou te bepalen moment te tweeten) en IFFTT (voor het delen van berichten via verschillende social media kanalen) werden door Stephan getipt.  Drie punten om mee te nemen in events aldus Fellinger: eerste indruk (besteed dus aandacht aan dat eerste moment van een event), 'kijken' zou een vak moeten zijn (let goed op je gasten en geef ze een welkom en goed gevoel) en tot slot geef ze aandacht en laat ze met een goed gevoel naar huis gaan. 

Ongekende gastvrijheid en zakelijke mogelijkheden bij Resort hof Saksen:
IDEA is zeer gastvrij onthaald bij Hof van Saksen. Het event inclusief een rondleiding door het resort gaf een goed beeld van de ongekende mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft voor de organisatoren van evenementen. Voor velen onbekend en ook onverwacht. De smaakvol zakelijke uistraling van het resort, gecombineerd met de verschillende mooie zalen en ruimtes en desgewenst uiteraard de comfortabele accommocatie en facliteiten maken Hof van Saksen een verrassende event venue! Meer informatie? Contact Tom Bouchier of Eline Buist

Muzikaal intermezzo Simon Feenstra door Blue Luna:
Blue Luna verraste de aanwezigen met een uplugged optreden van Simon Feenstra. Samen met zijn gitarist bracht hij akoestisch enkele nummers van zijn debuut cd ten gehore. Als extra verrassing ontving iedereen deze debuut cd, die -uniek- live werd opgenomen met een 33-koppig orkest (inclusief strijkers, blazers en een gospelkoor). Tijdens IDEA Offline in kleine unplugged bezetting, maar ook in grote bandbezetting te boeken voor events bij Blue Luna. 

Een impressie van IDEA OFFLINE vind je op onze Facebook pagina


Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top