Menu

Nieuws

IDEA & MarketingTribune presenteren: The Experience Conference - 8 december 2015

28-10-2015

Eindelijk is er een inhoudelijk evenement over de kracht van live communicatie en activatie in de marketingmix. Kom naar The Experience Conference op dinsdag 8 december in Amsterdam; een event van IDEA en MarketingTribune. En laat je inspireren door best practices van aansprekende merken en inspirerende keynotes uit binnen- en buitenland.

Bam! Recht in het hart van de doelgroep. Of het nu gaat om een kleine groep zakelijke relaties of om een groot aantal consumenten: dankzij een event heb je een ‘brand builder’ met impact in handen. In het begin van dit jaar deden wij de belofte onze zichtbaarheid bij marketeers in Nederland te vergroten. Want zij bepalen de positie van het event in de marketingmix, zij zijn de motors achter de groei van onze industrie. IDEA en MarketingTribune presenteren The Experience Conference; over de marketingkracht van live communicatie en activatie. En het programma belooft wat...

Locatie 
The Experience Conference vindt plaats in Looiersgracht 60, een bijzondere locatie in Amsterdam. Parkeren kan op enkele minuten loopafstand in Europarking. 

Dé gelegenheid voor klantenbinding
The Experience Conference is dé gelegenheid om samen met een klant of goede relatie te bezoeken. En speciaal voor IDEA leden geldt dat bij aanschaf van 1 ticket (ad € 295,-), je daarvoor gratis deze klant of relatie kunt meebrengen (2 voor de prijs van 1)! Mocht je er toch voor kiezen alleen te komen, is er een speciaal tarief voor IDEA leden (ad € 195,-). Wij vertrouwen erop dat je dit initiatief zult steunen met je komst, indien mogelijk met een klant of relatie. 

Tickets bestellen
Bestel snel (bij voorkeur voor 9 november a.s.) je tickets via deze link.

Tot 8 december!
 


Download hier het persbericht. 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top