Menu

Nieuws

Herhalingscursus BHV voorafgaand aan masterclass 16 september

11-08-2014

Op dinsdag 16 september staat de derde masterclass van het jaar gepland met als thema: risicomanagement van events. Een gelegenheid bij uitstek om de herhalingscursus BHV te combineren dus. In één ochtend in theorie en praktijk 'bijgespijkerd' op het gebied van levensreddende eerste hulp (waaronder reanimatie en inzet van AED) en blusmiddelen. Schrijf je snel in via de uitnodiging (exclusief voor IDEA-leden, zowel bureaudirectie als -medewerkers).

Er wordt, zowel in theorie als praktijk, aandacht besteedt aan levensreddende eerste hulp waaronder reanimatie, ook met inzet van een AED, en aan wat te doen bij brand. Voor dit laatste onderdeel wordt een praktijkopstelling gemaakt zodat daadwerkelijk met kleine blusmiddelen kan worden gewerkt. Deze training wordt verzorgd door Veiligheidsconcept MCM

Deze herhalingscursus kan worden bijgewoond door zowel iedereen die in het verleden een BHV opleiding heeft gevolgd als door degenen die nieuw zijn op dit vlak. Ook biedt deze training vrijstelling voor dit onderdeel van de basis BHV cursus of een BHV herhalingscursus mits deze binnen een jaar na dato wordt gedaan. Mocht u dus plannen hebben voor 1 september 2015 een BHV basiscursus of een BHV herhalingstraining te volgen dan duurt deze een dagdeel korter indien u 16 september a.s. in de ochtend meedoet.

Voor dit ochtendprogramma bedragen de kosten 75 euro per deelnemer.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top