Menu

Nieuws

Exclusieve presentatie founders The Next Web tijdens Event14

06-03-2014

Exclusief voor IDEA-leden (en de andere EventPlatform leden) geven beide founders van de succesvolle conferentie The Next Web, Boris Veldhuijzen van Zanten en Patrick de Laive, een presentatie op 3 april a.s. tijdens Event 14. Zij betreden samen het podium en delen graag hun verhaal, waarbij vooral het spanningsveld tussen het nemen van beslissingen op ervaringen versus intuïtie een belangrijke rol heeft gespeeld. Met veel bravoure wisten zij een succesvolle eerste editie van The Next Web neer te zetten, waarna dit event zich ontwikkelde tot een sterk merk met conferenties in Amsterdam, São Paolo en New York, één van de meest invloedrijke techblogs en TNW Labs waaruit succesvolle startups worden gelanceerd. Een bijzondere presentatie, exclusief voor IDEA-leden!

In 2006 zochten Boris en Patrick naar een manier om hun startup Fleck te lanceren. Er werd hen verteld dat ze dat het beste op een conferentie konden doen. Vanwege de kosten van deelname aan een bestaande Amerikaanse conferentie besloten ze, niet gehinderd door enige kennis en ervaring, om in Nederland een eigen conferentie te beginnen. Met veel bravoure wisten ze internationaal toonaangevende sprekers naar Nederland te halen en een succesvolle eerste editie neer te zetten. Inmiddels bestaat The Next Web uit een conferentie met edities in Amsterdam, Sâo Paulo en New York, een van de meest invloedrijke techblogs en TNW Labs waaruit succesvolle startups worden gelanceerd. Achteraf gezien blijken meerdere beslissingen die het duo niet op basis van eerdere ervaringen maar op intuïtie heeft genomen aan de basis van het succes te liggen. Boris en Patrick presenteren een inspirerend en prikkelend verhaal over een onconventionele manier om tot innovaties en vooruitgang te komen.

Boris Veldhuijzen van Zanten
Boris Veldhuijzen van Zanten (@Boris) is succesvol serial entrepreneur en medeoprichter van The Next Web. In 1997 zette Boris zijn eerste internetbedrijf, V3 redirect services op, dat hij in 1999 verkocht aan FortuneCity. In 2001 zette hij HubHop, een WIFI hotspot service op, dat hij in 2003 aan KPN verkocht. Hij is nu CEO van The Next Web en maakt deel uit van de StartUp Europe Leaders Club, dat is opgericht door Neelie Kroes binnen de Europese Commissie en dat als doel heeft een beter startup klimaat in Europa te creëren. De leden van de groep  (andere leden zijn o.a. de oprichters van Spotify, Rovio en Atomico) dienen ook als rolmodel voor startups in Europa. In 2010 en in 2011 werd Boris uitgeroepen tot Technology Trendwatcher van het jaar. 

Patrick de Laive
Patrick de Laive (@Patrick) is COO en mede oprichter van The Next Web. Patrick is verantwoordelijk voor events wereldwijd (Amsterdam, Sâo Paulo, New York) met een dedicated team dat in Amsterdam gevestigd is. Hij is een ervaren founder van technologie startups en een innovatief marketeer, gespecialiseerd in online, social media en PR strategieën. Verder is hij de drijvende kracht achter Paydro, de Dutch Startup Awards en HET event voor de techindustrie: Bowlr. Patrick is afgestudeerd econoom en heeft een goed overzicht van de huidige economische ontwikkelingen, technologie trends en de bijbehorende mogelijkheden. 

Inschrijving is mogelijk via de link in de ontvangen uitnodiging en exclusief voor IDEA-leden. Let op vol = vol, dus meld je z.s.m. aan! 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top