Menu

Nieuws

Eerste gastsprekers IDEA Masterclass 'On Tour' bekend

18-05-2017

Donderdag 8 juni a.s. vindt de IDEA Masterclass 'On Tour' plaats. De vertrouwde IDEA-masterclass, maar dan in een nieuw jasje! We gaan op bezoek bij één van onze partner hogescholen: INHolland in Haarlem. En we bieden niet één masterclass, maar verschillende masterclasses, presentaties en workshops. We verklappen alvast twee van de drie gastsprekers: Rudy Snippe, Lector Creative Business Development INHolland: Welke impact heeft de instabiele wereld anno nu op jouw business? En Victor Neyndorff, Experience Strateeg MOVE: Hoe toon je de effectiviteit aan van je event? Mis deze middag vol kennis en kruisbestuiving niet en schrijf je in via de ontvangen uitnodiging.

Rudy Snippe, Lector Creative Business Development INHolland
Welke impact heeft de instabiele wereld anno nu op jouw business?

In een snel veranderende instabiele wereld verandert ook de dynamiek van bedrijven en organisaties. Zo worden de grenzen tussen domeinen en bedrijven rafelig en zullen bedrijven creatief en innovatief moeten worden. Heb jij de ambitie om jouw bedrijf creatief en innovatief te maken? Rudy Snippe zoomt in op de veranderingen die dit met zich mee brengt op het gebied van organisatie, management en leiderschap.

Victor Neyndorff, Experience Strateeg MOVE 
Hoe toon je de effectiviteit aan van je event?
Een Gouden Giraffe of Internationale award winnen? Of gewoonweg de ambitie om de effectiviteit van jouw events aan te kunnen tonen? In deze masterclass deelt Victor Neyndorff, experience strateeg bij IDEA-bureau MOVE, de 'secret sauce' van de prijswinnende aanpak van MOVE. Ontdek hoe meer focus op impact, je events creatiever én effectiever maakt.

Graag tot ziens op 8 juni in Haarlem! 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top