Menu

Nieuws

Christine van Dalen is nieuwe voorzitter van IDEA

15-05-2012

Reuring in de tent. De nieuwe voorzitter van branchevereniging IDEA is Christine van Dalen, directeur/oprichter van communicatiebureau Bureau voor Reuring. Op voordracht van het bestuur zal zij tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 mei a.s. aantreden als voorzitter. Daarmee volgt zij Gerben Plasmeijer op, die deze functie de afgelopen 5 jaar bekleedde

Vakvrouw

Christine van Dalen werkte bijna vijftien jaar als (event- en marketing-) manager bij verschillende organisaties. Vijf jaar geleden richtte zij Bureau voor Reuring op. Reuring, omdat zorgen dat er iets gebeurt beschouwd mag worden als haar specialiteit. Bureau voor Reuring heeft inmiddels 8 medewerkers die evenementen organiseren als vliegwiel van de communicatiecampagnes die zij bedenken en uitvoeren.

Swingen

De nieuwe voorzitter heeft zich voorgenomen om ook bij IDEA voor reuring te zorgen. “Als ondernemer weet ik wat IDEA voor je uit handen kan nemen, dat je er kunt sparren met mensen in dezelfde positie en hoe je geïnspireerd kunt raken op bijeenkomsten. Ik ben onder de indruk van wat mijn voorgangers daaraan hebben bijgedragen. Wat ik graag zou willen toevoegen, is dat het ook een beetje gaat swingen.”

IDEA-leden maken het vak

Hoewel IDEA zich profileert als brancheorganisatie, vormen IDEA-leden niet dé branche, aldus Christine. “We zijn een selecte, homogene club, een onderdeel van de evenementenbranche. Maar de ontwikkeling van het evenementenvak ligt wel in onze handen. Ga maar na: we beïnvloeden klanten, maken creatieve plannen, hebben grip op budgetten en laten leveranciers schitteren. Daar hebben we als bureaus een verantwoordelijkheid in en die mogen we fier dragen. Ik zie daarin voor IDEA een centrale rol.”

Afscheid van Gerben Plasmeijer

Tijdens de ALV van 15 mei a.s. neemt IDEA in stijl afscheid van Gerben Plasmeijer na zijn voorzitterschap van bijna vijf, economisch roerige, jaren. Na zijn aantreden op 31 oktober 2007 werd Gerben al snel het gezicht van IDEA. Hij maakte zich sterk voor de inhoudelijke ontwikkeling van het vak en verdedigde met verve de belangen van de evenementenbranche bij overheden en andere organisaties.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top