Menu

Nieuws

Achter de schermen bij Soldaat van Oranje

02-11-2011

Tijdens de ledenbijeenkomst van 23 november a.s. krijgen de IDEA-leden een blik achter de schermen bij het grootste musicalspektakel van 2011

Met Soldaat van Oranje is de musicalwereld een nieuwe fase ingegaan. Niet voor niets werd de musical direct na de première overladen met loftuitingen. De draaiende theaterzaal en het Dakota-vliegtuig kregen daarin veel aandacht. Samen met de andere onderdelen van de voorstelling – verhaal, acteurs, decors, filmbeelden; maar ook locatie en catering – biedt deze musical een unieke totaalervaring die inmiddels 375.000 bezoekers hebben ondergaan. 

De leden van IDEA krijgen bij hun bezoek aan de musical een exclusieve blik achter de schermen. Theaterdirecteur Harry de Bruin en producent Fred Boot laten hen zien waarom dit theaterstuk het predicaat ‘grensverleggend’ kan voeren. Na de voorstelling krijgen de leden nog een backstage rondleiding. 

Precies een jaar na de première op 30 oktober 2010 meldde productiebedrijf New Productions BV afgelopen week, dat de speeltijd van Soldaat van Oranje verlengd is met drie maanden. Tot en met april 2012 is de musical nog te zien in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg bij Leiden. In totaal zijn er al 500.000 kaarten verkocht. 

Details ledenbijeenkomst ‘Soldaat van Oranje’ 
Dag: 23 november 2011 
Tijd: 17.00 – 23.00 uur 
Locatie: TheaterHangaar, 1e Mientlaan, 2223 LA Katwijk 

 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top