Menu

Nieuws

500.000 ondernemers willen dit met je delen

27-08-2012

Op woensdag 29 augustus zenden wij na het NOS achtuurjournaal op alle drie de publieke zenders een korte film uit. In de film wordt namens meer dan 500 duizend ondernemers, groot en klein, de volgende boodschap met het publiek gedeeld: een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland!

De film roept op naar de feiten achter Europa en de euro te kijken. De euro en Europa staan ter discussie als nooit tevoren. Makkelijke one-liners en sentimenten hebben steeds vaker de overhand, zeker nu de verkiezingen er aan komen. Een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland. Daarom zetten wij de feiten op een rij: wat betekenen de euro en Europa wérkelijk voor Nederland!

Ik stuur je alvast een preview van de film, want ik ben benieuwd naar je mening. http://youtu.be/TndO2SWOFwM

Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als je hier zelf aandacht aan geeft en de film alvast doorstuurt in je netwerk of via de social media.

We lanceren woensdag ook een website waar de feiten over de euro en Europa verder worden verdiept http://www.europaendefeiten.nl/. Ook de ondernemers uit de film komen hier uitgebreider aan het woord.

Aanvullende informatie en allerlei materiaal vind je op http://pressdoc.com/p/000ply.

Ik hoop dat je ons initiatief steunt. Dat kan door vanaf de website de film te delen.

Met vriendelijke groet

Bernard Wientjes

VNO NCW

 

PS: hou onze hashtag op Twitter in de gaten! #europafeiten.

 

 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top