Menu

Van der Meulen Business Events

Van der Meulen Business Events is een bureau voor eventmarketing en beleveniscommunicatie. Onze passie is het creëren en organiseren van events waarin wij uw boodschap op verrassende wijze communiceren. Het is onze uitdaging om uw communicatie doelstelling te vertalen naar een belevenis waarmee wij mensen weten te bewegen en te raken. Onze events vormen de bouwstenen voor een duurzame relatie met uw doelgroep.

Noordhoff Uitgevers 175 jaar Krachtig Optreden!

Nederlands grootste en oudste educatieve uitgeverij. Een sterk merk dat al 175 jaar daadkracht, denkkracht, leerkracht, veerkracht en slagkracht toont. Voldoende pijlers om op bijzondere wijze deze mijlpaal te vieren met: Noordhoff Uitgevers 175 jaar Krachtig Optreden.

Meer informatie

Noordhoff Uitgevers - 175 jaar Krachtig Optreden!

Fryslân Unlimited De Slimste Klas

Maar liefst 750 leerlingen van groep 7 en 8 van 35 basisscholen streden om de titel ´De Slimste Klas'
Door met de klas creatief, slim en onderscheidend bezig te zijn en daarmee een product, dienst of idee te ontwikkelen dat nuttig en vernieuwend is, konden zij deze titel verdienen.

Meer informatie

Fryslân Unlimited - De Slimste Klas

TVM verzekeringen Ridders van de Weg

TVM verzekeringen voert voor het beroepsgoederenvervoer een actief schadepreventiebeleid, waarbij de jaarlijkse manifestatie Ridders van de Weg een hoogtepunt is. Beroepschauffeurs die 5, 10 of 20 jaar aaneen-gesloten schadevrij hebben gereden, ontvangen een insigne met bijbehorend certificaat.

TVM verzekeringen - Ridders van de Weg
Contactpersoon
Nora van Warmerdam
Adres
Postbus 75
Postcode en plaats
8600 AB Sneek
Telefoonnummer
0515 430079
E-mailadres
nora@eventgroup.nl
Website
www.eventgroup.nl/

Ons bureau is gespecialiseerd in eventmarketing en beleveniscommunicatie. Wij leveren maatwerkevenementen op topniveau. Het is dan ook niet voor niets dat opdrachtgevers in uiteenlopende branches onze slagvaardige en pragmatische werkwijze, no-nonsense mentaliteit en maatwerkbenadering prijzen. Terwijl wij op de achtergrond de regie voeren, ervaren uw relaties de sensatie van het beleven. Onze voorstellen zijn duidelijk, realistisch en uitvoerbaar. Maar bovenal inspirerend, intrigerend en … uitdagend anders!

Wat doen wij voor u?
Wij prikkelen de zintuigen en laten het u beleven! Uw event moet immers emotioneren en een blijvend positieve herinnering achterlaten bij uw relaties. Wij maken het waar, van idee tot uitvoering. Met oog voor de identiteit van uw onderneming, gevoel voor uw persoonlijke wensen en eisen. Wij hebben een scherpe neus voor inspirerende programma's. Met uw boodschap als uitgangspunt staan we garant voor een onvergetelijke belevenis waar nog lang over wordt nagepraat. Daag ons uit, dan dagen wij u uit!

Wij werken ondermeer voor:
TVM verzekeringen, Shell, Teijin Aramid, Noordhoff Uitgevers, Talboom, Generali Vastgoed, Doorwin Groep, Hienfeld Assuradeuren, Formax, Provisur Technologies, ANWB, Bouwdienst Rijkswaterstaat, Bosch Thermotechniek, Aveleijn, Generali verzekeringsgroep, Mulder Betonbouw, Talboom, T-Mobile, Van der Linden Groep.

Top