Menu

The Oval Office

Live + Communication

We make people experience brands.

Dat is wat we doen, in vijf woorden. Zo simpel is het.

TK Maxx Winkelopening

TK Maxx is Europa's toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis. The Oval Office is de partner voor Brand Activation in Nederland. We openden meerdere winkels, laten consumenten het merk op straat en in de winkel ervaren en zorgen ervoor dat shoppers letterlijk de weg weten te vinden naar de dichtstbijzijnde winkel met opvallende on- en offline communicatie.

Meer informatie

TK Maxx - Winkelopening

Google Think with Google

Sinds 2012 zijn wij preferred eventpartner van Google. Wij co-creëren en produceren onder andere de Think with Google events die meerdere keren per jaar plaatsvinden. C & B – level marketeers worden door middel van diverse formats geïnspireerd en geactiveerd. Samen met de opdrachtgever geven we invulling aan het programma en zorgen we voor een echte ‘Googly’ beleving.

Meer informatie

Google - Think with Google

Nintendo Benelux Live brand activations

Voor Nintendo is de stelregel: Playing is Believing. In die filosofie past de gedachte om zoveel mogelijk mensen het plezier van gamen met Nintendo te laten ervaren.
TOO is ruim 15 jaar brand activation partner van Nintendo. Van beursstand tot merkactivatietour, van persevenement tot winkeldemo.

Meer informatie

Nintendo Benelux - Live brand activations
Contactpersoon
Bart van Wanrooij
Adres
Joop Geesinkweg 197
Postcode en plaats
1114 AB Amsterdam
Telefoonnummer
020 722 02 04
E-mailadres
info@theovaloffice.nl
Website
www.theovaloffice.nl

We make people experience brands

Wij zijn The Oval Office. Het live + communicatiebureau. Wij combineren de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Zo ontstaat er een zee aan mogelijkheden met een fantastisch eindresultaat.

Onder de naam MOVE waren we al meer dan 25 jaar actief in Nederland. Die jarenlange ervaring nemen we natuurlijk mee naar The Oval Office. Ons huidige team bestaat vandaag uit ruim 70 professionals, die naast Amsterdam ook te vinden zijn in Antwerpen, Brussel en Gent.

Wij staan vol in het leven, zijn praktisch, nuchter, creatief en gedreven. Maar in de eerste plaats zijn we makers. Die sprankelende ideeën tot leven brengen waarmee we onze klanten steeds weer verbazen en verrassen. Dát is waar we echt van houden. Dat is waarom we bestaan…

Top