Menu

roem events

roem gelooft in klein geluk. Wij geloven dat de kleine details een evenement uniek en authentiek maken. Met de merkessentie van de opdrachtgever gaan wij aan de slag om op maat gesneden concepten te creëren. Met inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Creativiteit en enthousiasme. Voor evenementen met kracht.

VisitBrabant VisitBrabant Kick-off event

Een inspirerende kick-off met waardevolle momenten waarin VisitBrabant centraal werd gezet in een multimediale omgeving en in een bijzonder enerverende context. Het Brabants rood-wit vormde de leidraad van het event; merk Brabant werd van begin tot het einde op het netvlies van de bezoeker gebrand.

Meer informatie

VisitBrabant - VisitBrabant Kick-off event

Mars Nederland BV Mars Making Memories

Het was 50 jaar geleden dat de familie Mars haar fabriek in Veghel openende. roem events slaagde erin om het terrein van CHV Noordkade te transformeren tot een spectaculair festival terrein, dat zorgde voor een spraakmakend en verrassend jubileumfeest dat in het geheugen gegrift staat.

Meer informatie

Mars Nederland BV - Mars Making Memories

Witlox Van den Boomen Wij maken vuur

roem realiseerde een event dat een podium bood aan de merkwaarden van Witlox en van den Boomen. Met het ‘merkkompas’ maakten gasten een bijzondere reis. Samen de juiste koers volgen, blikken dezelfde kant op gericht, samenwerking, en inspireren vormde het uitgangspunt van deze belevingstocht.

Meer informatie

Witlox Van den Boomen - Wij maken vuur
Contactpersoon
Ron van Zelst
Adres
Eisenhowerweg 13A
Postcode en plaats
5466 AB Veghel
Telefoonnummer
0413-355960
E-mailadres
ron@roem-events.nl
Website
www.roem-events.nl

Klein geluk laat uw merk leven

Als strategische partner helpen wij onze opdrachtgevers om ambities te realiseren doormiddel van een doordacht live communicatie concept. Na een uitvoerige inventarisatie creëren we samen de verhaallijn waarmee langdurig impact gemaakt kan worden. Daarnaast reiken we de ingrediënten aan die smaak geven aan deze strategie en zijn we in staat om het verhaal te vertalen naar de praktische invulling.

Wij zijn evenementenmakers en weten waar het om draait wanneer de juiste snaar geraakt moet worden, of het nu gaat om de gastronomische invulling, communicatiemiddelen, de band of het kiezen van een juiste dagvoorzitter. Dit doen we vanuit de merkwaarden en doelstellingen van onze opdrachtgever, dat voortvloeit in een eigenzinnig en creatief concept.

Van productintroducties tot personeelsevents, van relatiebijeenkomsten tot congressen en beurzen. Wij zorgen er voor dat alle details kloppen. Met een team vol gepassioneerde medewerkers gaan wij aan de slag om alle disciplines binnen het evenement op elkaar af te stemmen. Van vlekkenplan en projectplan tot aan uitvoerige bouwtekeningen, techniekplannen, draaiboeken en regieschema`s. We ontzorgen onze opdrachtgevers totaal. Dit doen we volgens een vast stramien. Onze projectmethodiek is verankerd in een op maat geschreven softwarepakket genaamd MORE. Hierin zijn onze werkwijze, procesgang en specifieke projectdetails vastgelegd. Op deze manier bewaken wij de standaard kwaliteitseisen van onze projecten en de voorgang in het proces. Daarnaast verzekeren wij de opdrachtgever van maximale overdraagbaarheid tussen onze eventspecialisten, dit doordat alle stappen en documenten tot op detailniveau zijn vastgelegd.

Top