Menu

PlusNauta BV

PlusNauta bedenkt en produceert samen met u de meest effectieve campagnes en bijeenkomsten die betrokkenheid vergroten. Met waardevolle contactmomenten brengen wij samen uw stakeholders in beweging. Afhankelijk van doelgroep en doelstelling worden contacten gelegd, netwerken versterkt en uitgebouwd. En zaken gedaan, verkopen vergroot, innovaties versneld en beslissingen gedragen.

Friesland College Zo vergroot je betrokkenheid

Het Friesland College zet 'strategie, communicatie en evenement' op een perfecte wijze in. Echt PlusNauta dus! Het College van Bestuur benaderde ons met een vraag. Die ging over hun strategische koers, vormgegeven in het Koersplan. PlusNauta werd uitgedaagd om dit proces te begeleiden.

Friesland College - Zo vergroot je betrokkenheid

Bouwgroep Dijkstra Draisma 110 jarig bestaan

'Hoe gaan we ons 110 jarig bestaan neerzetten'? Het antwoord was de introductie van een nieuwe reeks aan producten voor een specifieke doelgroep. Centraal hierin stond het ontzorgen van opdrachtgevers en gebruikers in nieuwbouw, renovatie, leefbaarheid en zorg.

Bouwgroep Dijkstra Draisma - 110 jarig bestaan
Contactpersoon
Bram Nauta
Adres
Postbus 409
Postcode en plaats
8200 AK Lelystad
Telefoonnummer
085 27 37 446
E-mailadres
bram@plusnauta.nl
Website
www.plusnauta.nl

18 jaar meer dan 50 jaar ervaring in de branche

In ieder proces stellen we uw klant voorop. Om vervolgens onze eigen klant – u dus – optimaal te bedienen. Gedreven kijken we iedere (werk)dag opnieuw waar we samen met u toegevoegde waarde bieden. Dit doen we met passie en dat geeft plezier!

En in ons voetspoor nemen we andere specialisten mee, zoals ontwerpers, techneuten, koks en media deskundigen. Dat is PlusNauta: een optelsom van mensen die samen het succes bepalen.

In 1997 begonnen als ‘Nauta Business Events’, daarna ‘Nauta Evenementencommunicatie’ en nu - 18 jaar later - voor de derde keer een nieuwe naam: PlusNauta. Is dat vreemd? Nee, niet als de klant erom vraagt.

Innoveren
Onze klanten daagden ons uit onszelf te innoveren. Met mooie vragen als ‘hoe gaan we als organisatie van ik naar wij, van monoloog naar dialoog, van afstandelijkheid naar verbondenheid.’ Ook de ontwikkelingen binnen het vak, in de maatschappij en natuurlijk onze persoonlijke groei, vroegen om een andere benadering. Waarbij ‘organiseren met een missie’ de rode draad bleef, maar de werkwijze is aangepast aan de huidige tijd en wens.

Samen met u bedenken en produceren we de meest effectieve campagnes en bijeenkomsten die betrokkenheid vergroten. Dat bereiken we door te durven en willen veranderen als het daarmee beter en effectiever wordt. Door samen te werken en tussentijds klankborden in plaats van een totaal product opleveren. Door een transparante opstelling met u en andere specialisten en leveranciers.

Waarom de dingen doen omdat ‘we’ het altijd zo doen?
Durf alles tegen het licht te houden. Dat doen wij ook. Iedere dag weer

Samen met ons een effectieve campagne of inspirerende bijeenkomst organiseren?
bram@plusnauta.nl

Top