Menu

PBN

PBN organiseert bijzondere evenementen op unieke eigen locaties. De evenementen lopen uiteen van vergaderingen en congressen op het Forteiland, tot personeelsfeest, incentives, product releases, teamtrainingen, stranddagen en outdoor weekenden in de Ardennen.
Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam organiseren wij al meer dan 27 jaar evenementen op maat. Met een vast team van 17 personen en een oproep/seizoenstea

Contactpersoon
Rick Slabbers
Adres
Mokerstraat 28 -30
Postcode en plaats
1021 KC Amsterdam
Telefoonnummer
020-6263600
E-mailadres
rick@pbn.nl
Website
pbn.nl/

De missie van PBN is om het meest toonaangevende evenementenbureau van Nederland te zijn. Door bijzondere ervaringen op unieke locaties aan te bieden, investeren in locaties en materialen, investeren in eigen opleiding en de combinatie van voorbereiding en praktijk voor het vaste team, ontwikkelen van nieuwe activiteiten en programma’s, voorlopen in de trends zoals nieuwe media en klimaatneutrale programma's, aansluiten bij verschillende brancheverenigingen en het opbouwen van een duurzame relatie met nieuwe maar vooral ook met bestaande klanten.

PBN locaties:
Forteiland IJmuiden: Dit veelzijdige unesco monument ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Op het 4 ha grote eiland waant men zich in een roes van historie, avontuur, rust en spanning op slechts 25 minuten rijden vanaf Amsterdam. Op deze unieke locaties organiseert PBN vergaderingen, congressen, product lanceringen, bedrijfsfeesten, incentives, kerst en nieuwjaars programma's, diners, festivals, huwelijksfeesten etc.

Paviljoen Nova Zembla: Dit paviljoen ligt prachtig aan het Kennemermeer in IJmuiden aan Zee. Vanaf het terras kijk je uit over het meer, de duinen en het privé strand. De rustige ligging aan het meer en geen dagjesmensen op de locatie zorgen voor veel intimiteit voor de groep. Op deze prachtige locatie organiseert PBN voornamelijk bedrijfsuitjes, strand en wateractiviteiten, trainingen in de Teamtower, strandfeesten en gezellige barbecues met activiteiten.

Adventure Hill: Adventure Hill is een prachtige locatie in de omgeving van Durbuy. Het is ruim opgezet met een gezellige taverne, 12 chalets en een compleet Adventure Park. PBN organiseert voornamelijk outdoorweekenden, incentives en bedrijfstrainingen.

Sport Point: Sport Point is een prachtig gelegen locatie in omgeving la Roche. De geheel uit hout opgetrokken locatie staat bekend om het fantastische uitzicht over d’Ourthe Vallei en de rustieke ligging op de heuvel. PBN organiseert voornamelijk outdoor weekenden, introductiekampen en uniformtrainingen.

Top