Menu

Onze Kapel merkbouwers

Onze Kapel gelooft in de kracht van communicatie. In bijzondere en oprechte verhalen en ervaringen, die een toegevoegde waarde bieden voor merken én mensen.Al meer dan twintig jaar bouwen, onderhouden en activeren we merken. Gebruikmakend van de nieuwste technologische mogelijkheden en vertrouwend op de kennis en ervaring van onze specialisten op het gebied van offline, online en live communicatie.

Heerema Marine Contractors Doop Aegir

Voor de officiële festiviteiten en doopplechtigheid van de Heerema Aegir ontwikkelden we een totaalconcept, bestaande uit het event, een interactieve experience met rondleiding en complete uitnodigingstraject voor meer dan 1500 (inter)nationale genodigden.

Meer informatie

Heerema Marine Contractors - Doop Aegir

KPN Kickstartfestival 2019

Een festival waar 2500 sales medewerkers en monteurs van KPN geïnspireerd werden voor het nieuwe jaar. Het Kickstart Festival 2019! Tijdens de jaarlijkse kick-off staan de medewerkers van KPN centraal. Om samen de successen van het afgelopen jaar te vieren. En om samen vooruit te kijken.

Meer informatie

KPN - Kickstartfestival 2019

Sogeti Kick-off

Om de ambitie van het bedrijf – beste IT-dienstverlener van Nederland – waar te kunnen maken, organiseert Sogeti een jaarlijkse kick-off voor eigen medewerkers.
Wij werden gevraagd voor een impactvol concept en om het totale event neer te zetten.

Meer informatie

Sogeti - Kick-off
Contactpersoon
Frits Drijver
Adres
Lommerlustlaan 2
Postcode en plaats
2012 BZ Haarlem
Telefoonnummer
023-8200909
E-mailadres
werk@onzekapel.nl
Website
www.onzekapel.nl

concept, creatie, productie en organisatie

We bieden alle bouwstenen die een merk nodig heeft om zijn doelstellingen te bepalen en te behalen. Van conceptontwikkeling tot social strategy en technologische ondersteuning. Altijd vanuit een eenduidige visie en met een concrete doelstelling.

Onze Kapel is ontstaan uit reclamebureau De Werkvloer, brand-activation-bureau Brilman en digital agency Doop. Door onze creativiteit consequent te combineren en concreet toe te passen creëren we continuïteit en bereiken we een zichtbaar beter resultaat voor onze klanten.

Onze Kapel. Merkbouwers met bezieling

Top