Menu

MarQuis Evenementen

Het verhaal van anderen centraal stellen, dát is ons verhaal.

Een volledig toegewijd team van creatieve professionals bundelt dagelijks haar krachten en specialisme om doelgericht te werken aan spraakmakende eventconcepten volledig in lijn met het DNA van jouw organisatie.

WSD Jubileumevent | jaarkalender

Kun je een jubileumjaar inzetten om je organisatie, het merk en de mensen naar een hoger plan te tillen? Ja, natuurlijk en met deze case van WSD laat we zien hoe!

Meer informatie

WSD - Jubileumevent | jaarkalender

Heinen & Hopman Engineering Jubileumevent eigen terrein

Bedenk en organiseer een concept voor ons 50-jarig jubileum en creëer een beleving voor alle genodigden waarbij emotie, warmte, trots en het familiegevoel maximaal ervaren wordt. Hierbij hoort een jubileum event dat tot de verbeelding blijft spreken!

Meer informatie

Heinen & Hopman Engineering - Jubileumevent eigen terrein

Amarant Relatiemarketing event

Medenzeggenschap in beweging
In drie weken een volledig eventconcept bedenken en ontwikkelen voor een 2-daags symposium en medewerkersevent op het eigen terrein? Marquis Evenementen maakt het mogelijk samen met Amarant Groep Tilburg.

Meer informatie

Amarant - Relatiemarketing event
Contactpersoon
Wendy van de Beurcht & Aaron Jansen
Adres
Dalempromenade 70
Postcode en plaats
5035 KL TILBURG
Telefoonnummer
013-5210805
E-mailadres
info@marquis-evenementen.nl
Website
www.marquis-evenementen.nl/

Bring Your (Brand) Story Live

Het construeren en vertalen van de ‘corporate story‘ (hét verhaal) dient om de organisatie succesvol te kunnen positioneren. Het inzetten van eventconcepten kunnen hierbij een cruciale rol spelen.

Inventief, expressief en een tikkeltje eigenzinnig construeren en vertalen wij verhalen van organisatie en merk naar eventconcepten met meeslepende visies en symbolische waarden. Met als doel de relevante (nieuwe) volggroep blijvend te inspireren.

Maatwerk is dé standaard
Een gezond spanningsveld van initiëren, inspireren en motiveren leidt tot betekenisvolle inzichten

Of het nu gaat om ad hoc expertise (consultancy) op korte termijn, of het gaat om een samenwerking op langere termijn, de wisselwerking tussen organisatie en de objectieve benadering van ons team is hier een absolute meerwaarde.

Klantonderzoek (2015/2016) toont aan dat opdrachtgevers ons het meest waarderen voor onze hoge mate van expertise (25 jaar ervaring), onze betrouwbaarheid (vertrouwen), onuitputtelijke bron van inspiratie en het onvoorwaardelijke ontzorgen.

Bring Your (Brand) Story Live!

Top