Menu

IDTV Live. Events&Campagnes;

Bij IDTV Live. bedenken en realiseren we evenementen en campagnes voor uiteenlopende doelgroepen. We maken concepten die iets in beweging zetten. Concepten die motiveren, inspireren, activeren, verbinden, informeren, die je vermaken of waarvan je kunt genieten.
Waarmee kunnen we je helpen?
We kunnen mensen bereiken. We kunnen je doelgroep betrekken bij jouw boodschap of gedachte.

Buitenlandse Zaken Opening NSS

De 58 wereldleiders die op maandag 24 maart begonnen aan de nucleaire top in Den Haag zijn op een bijzondere en succesvolle manier verwelkomd. De spectaculaire opening van het programma is in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken ontwikkeld en geproduceerd door IDTV Live.

Meer informatie

Buitenlandse Zaken - Opening NSS

RET RET Aardig Onderweg Awards

'Vervoersbedrijf wordt sociaal verbinder'
De RET, het Rotterdamse Openbaar Vervoersbedrijf wil naast fysieke verbinder ook op sociaal gebied iets betekenen voor de stadsregio Rotterdam. De RET Aardig Onderweg Award is een prijs voor Rotterdammers met een sociaal initiatief.

Meer informatie

RET - RET Aardig Onderweg Awards

Unibail Rodamco UR the Future of Retail

Met een evenement zorgt Unibail-Rodamco voor betrokkenheid van nationale en internationale retailers bij de ontwikkeling van The Spring. Midden in het Amsterdamse Bos ontvangt Unibail-Rodamco zijn 40 gasten (vastgoedmanagers, CEO’s, architecten en gemeente) om met elkaar van gedachten te wisselen.

Meer informatie

Unibail Rodamco - UR the Future of Retail
Contactpersoon
Inge den Hartog
Adres
Postbus 12010
Postcode en plaats
1100 AA AMSTERDAM
Telefoonnummer
020-3143175
E-mailadres
inge.den.hartog@idtv.nl
Website
www.idtv.nl

Top