Menu

Evenman Evenementen Management

Evenman Evenementen Management is een sprankelend en gedreven evenementenbureau dat zich bezig houd met de organisatie van uw event. Met ruim 22 jaar ervaring en veel eigen materialen gaat u bij Evenman voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Voor àl uw zakelijke events kunt u terecht bij Evenman. Met een vast creatief team en enthousiaste instructeurs maken wij ook uw event tot een onvergetelijk succes.

Het hele Westland Westland Dakar Rally

Het Dakar programma is avontuurlijk middagprogramma met verschillende gemotoriseerde onderdelen. Avontuur, sensatie, teamwork en behendigheid zijn sleutelwoorden tijdens deze spectaculaire rally. Niet alleen 4×4 rijden, maar ook quad rijden, powerturn rijden en een navigatierit maken dit programma, net zoals de Dakar rally tot een echte belevenis. “Het was een geweldig uitje met een boel spektakel en plezier. Het zien van die competitie bij collega’s onderling blijft ook altijd leuk!

Het hele Westland - Westland Dakar Rally

CBS ‘t Ambacht Feestweek

Op 15 en 16 september heeft het CBS ‘t Ambacht een geweldige dag gehad op Buitenplaats Vlaardingen. De school had een feestweek en dit werd de gehele week gevierd door de groepen 1 t/m 8. Op 15 september kon de onderbouw hun creatieve kunsten laten zien bij verven en collage maken. Maar ook hun energie kwijt bij bouncebal en watergames. De bovenbouw had een echte sterrenslag! Lijnbal, estafette, pionieren en kano, ze konden overal laten zien wat ze konden!

CBS ‘t Ambacht - Feestweek

Ministerie van Infrastructuur en Milieu Samen Kamerijck

Programma voor een brede leeftijdsgroep, voor jong en oud. Begin de dag goed met een heerlijk ontvangst waarna de eerste van 3 workshopronde start. Er worden o.a. binnen de volgende thema’s workshops aangeboden: actief, culinair, muzikaal en cultureel. Elke deelnemer schrijft zich van te voren in voor 3 van b.v. de volgende workshops: pitch & putt, richten en mikken, levend tafelvoetbal, schilderen...

Ministerie van Infrastructuur en Milieu - Samen Kamerijck
Contactpersoon
Wim Gerritsen
Adres
Postbus 1127
Postcode en plaats
2280 CC Rijswijk
Telefoonnummer
0174-290060
E-mailadres
wg@evenman.nl

Evenementen in de breedste zin van het woord!

Bij Evenman kunt u terecht voor al uw events. Van personeelsfeesten tot actieve bedrijfsuitjes en unieke vergaderingen, het is allemaal mogelijk. Wat dacht u van teambuilding events, watersport events, city events, indoor events, thema events, gemotoriseerde events, netwerk events of maatwerk events? Met 22 jaar ervaring weten wij het maximale uit uw events te halen.
Werkwijze
Kwaliteit door eenvoud. Daarin onderscheidt onze dienstverlening zich nu al ruim twintig jaar.Met uitgekiende activiteiten die grensverleggend en uitdagend zijn en toch voor iedereen haalbaar. Dankzij een geoliede organisatie en een professioneel team is er oog voor elke deelnemer, hoeft niemand te wachten en kan flexibel worden ingespeeld op onverwachte zaken. Dat u daarmee succes oogst, is onze grootste beloning. De kernwoorden van Evenman zijn: Passie, Gedrevenheid, Ervaring, Betrouwbaar en Kwaliteit.

Top