Menu

CWT Meetings & Events

Iets te organiseren? Voor een onvergetelijke incentive of origineel evenement bent u bij CWT Meetings & Events aan het juiste adres! Wij zijn een full service evenementenbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het op maat samenstellen, organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen, congressen, incentives en handelsmissies in zowel binnen- en buitenland.

L'Oreal Make a difference day

Medewerkers van L'Oreal zetten zich tijdens deze dag vrijwillig in voor een divers aantal maatschappelijke en milieuprojecten. CWT Meetings & Events was onder meer verantwoordelijk voor de selectie van de projecten, actiewebsite & registratie, e-mailings en transfers tussen de verschillende locaties.

L'Oreal - Make a difference day

NL EVD Diverse handelsmissies & Expo's

CWT Meetings & Events neemt de gehele logistieke organisatie van de handelsmissies en expo’s voor haar rekening, waaronder; website & registratie, ticketing, transfers, hotelaccommodatie, diners, vip lounges, sociaal & individuele match making programma.

NL EVD - Diverse handelsmissies & Expo's

Danone Danone International Scientific Symposium Istanbul

CWT Meetings & Events verzorgde de algehele organisatie van het symposium; hotelaccommodatie, transfers, tours, (gala) diners, website & registratie, e-mailings en selectie van de sprekers.

Danone - Danone International Scientific Symposium Istanbul
Contactpersoon
Corien Stembert
Adres
CWT Meetings & Events
Postcode en plaats
1112 XS Diemen
Telefoonnummer
020 2000350
E-mailadres
corien.stembert@cwt-me.com
Website
www.cwt-meetings-events.nl/nl/me/nl/

Uw evenement van A tot Z geregeld!

CWT Meetings & Events maakt onderdeel uit van de internationale zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel, met een wereldwijd netwerk van kantoren. Hierdoor bent u verzekerd van een mondiale inkoopkracht. Dit tezamen met de specialistische aanpak en uitgebreide expertise maakt CWT Meetings & Events tot een betrouwbare en solide partner in event management.

Wij hebben veel passie voor ons vak en denken graag met u mee over de meest optimale invulling van uw meetings en events programma. CWT Meetings & Events vertaalt uw doelstellingen in een uniek marketingconcept en neemt de gehele organisatie van uw evenement of incentive graag uit handen. Van het regelen van vluchten, hotelaccommodatie, transfers, tours en diners tot budgetbewaking, de financiële afwikkeling, de analyse van de resultaten etc. Daarnaast beschikken wij over een efficiënte online tool voor de deelnemersregistratie en kunnen natuurlijk het uitnodigings/communicatietraject - van concept tot uitvoering - op creatieve wijze voor u verzorgen.

Kortom; CWT Meetings & Events adviseert, organiseert, produceert en analyseert uw evenement van A tot Z. Meer weten? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte en laat u inspireren… Wij staan klaar met vernieuwende en unieke ideeën die van uw evenement een onvergetelijke beleving maken.

Top