Menu

Bruggen Eventmarketing

Een evenement is meer dan een gebeurtenis. Het verbindt mensen. Je brengt mensen bij elkaar die een gemeenschappelijke interesse of een gezamenlijk doel hebben. Dat doen we al meer dan 25 jaar.
Topkwaliteit, oog voor detail, op maat een teamprestatie neerzetten, dat zijn de kernwoorden van Bruggen Eventmarketing.

Hoogwegt 50-jarig jubileum

50-jarig jubileum met een gevarieerd programma voor medewerkers en internationale relaties in de Westergashouder Amsterdam en in het Concertgebouw.

Hoogwegt - 50-jarig jubileum

Philips diverse projecten

Jarenlang bedenken en organiseren van uiteenlopende events als kick offs, beurspresentaties, motivatie-programma's, "best idea competitions", product introducties etc.

Philips - diverse projecten

diverse opdrachtgevers confidentiële events

Een aantal van onze opdrachtgevers kiest ervoor om hun event vertrouwelijk te houden. Ook een discrete aanpak is bij ons in goede handen.

diverse opdrachtgevers - confidentiële events
Contactpersoon
Dorine van der Bruggen
Adres
Voorstraat 9
Postcode en plaats
5324 AT Ammerzoden
Telefoonnummer
+31 73 599 64 77
E-mailadres
dorine@bruggeneventmarketing.nl
Website
www.bruggeneventmarketing.nl

MET ONZE ERVARING EN WERKWIJZE ZIJN WE IN STAAT TOT GROOTSE DINGEN, DIE TOT IN HET KLEINSTE DETAIL GEREGELD ZIJN

We doen wat we afspreken. Zorgvuldig en persoonlijk. Als strategisch partner ontwikkelen wij in samenwerking met de opdrachtgever waardevolle en onderscheidende evenementen.
Wij geloven in de kracht van evenementen die mensen verbinden. Juist in een tijd waarin we digitaal altijd en overal met elkaar verbonden zijn, kunnen we niet zonder echt contact. Evenementen die een volwaardig onderdeel zijn van de marketingcommunicatiemix.
Voor elke opdracht wordt een team op maat samengesteld. De meest ervaren professionals uit de branche worden ingezet om een prestatie op hoog niveau te leveren. Professionals met ervaring die aansluiten op de vraag. Zo garanderen wij een efficiënte werkwijze met de juiste mensen op de juiste plaats. Want elke opdracht vraagt om een frisse blik en nieuwe ideeën.

Top