Menu

BE Brands + Events

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor vooruitgang.

Wij vergroten merkbeleving en betrokkenheid van uw medewerkers. Breng met ons op creatieve wijze de waarden van je organisatie tot leven door alle zintuigen op scherp te zetten. Wij motiveren uw medewerkers op een creatieve manier bij de implementatie van uw visie & strategie. Zo halen wij het beste uit uw medewerkers en organisatie naar boven.

De Wereld van KCS KCS Brandcooking

KCS wil de visie & strategie voor de komende 5 jaar introduceren en daarmee de nieuwe kernwaarden. Hoe gaan we de nieuwe kernwaarden implementeren zodat de medewerkers deze (her)kennen.Hoe zorgen we dat de medewerkers de waarden uit kunnen leggen en dat ze beklijven op een creatieve manier.

Meer informatie

De Wereld van KCS - KCS Brandcooking

PSA Finance Z@P Stockholm

Tijdens het driedaagse programma genoten 25 Peugeot dealers samen met hun partner en een aantal medewerkers van PSA Finance van alles dat “Venetië van het Noorden” te bieden heeft. 'Natuurlijk mochten een rondleiding door Gamla Stan (de oude stad) en met de ferry naar het Vasa museum niet ontbr

Meer informatie

PSA Finance - Z@P Stockholm

BakeFive Jaarlijkse Bake Five dag

Bake Five dag – 3 edities
Bake Five bestaat uit twaalf zelfstandige industriele bakkerijen in Nederland. Jaarlijks organiseert Bake Five een Bake Five dag voor deze bakkerijen. Elk jaar met een ander thema, het thema van dat jaar. Waar ligt de focus, wat zijn de drijfveren.

Meer informatie

BakeFive - Jaarlijkse Bake Five dag
Contactpersoon
Helmi van Doorn
Adres
Weerdsingel wz 33a
Postcode en plaats
3513 BC Utrecht
Telefoonnummer
030 7370209
E-mailadres
helmi@dewereldvan.company
Website
www.dewereldvan.company

Vanuit uw verhaal gaan we samen met de organisatie het merk doen! Van Storytelling naar Story Doing, kortom het doen van je merk! Essentieel is dat verschillende mensen een actieve bijdrage leveren aan dit proces. Dit doen wij d.m.v. 23plusone emotive branding (23plusone.org), identiteit workshops, klant-en medewerkerpanels, verandertrainingen en brand events. Met brandcooking ontwikkelen wij met u een merkrecept om het merk daadwerkelijk samen te koken. Of bent u benieuwd wat uw klanten en leveranciers daadwerkelijk van uw organisatie en uw merk vinden? Ga dan de uitdaging aan met onze brandtable waarbij we samen met deze mensen op zoek gaan naar de Oomph van uw organisatie, uw merk!

Top