Menu

XSAGA

Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken. Wij verbinden ze met elkaar en plaatsen ze op een podium. In onze creatieve concepten kleuren wij graag buiten de traditionele lijntjes van de marketingcommunicatie en eventmartking en bestaan er geen grenzen binnen het vak van live communicatie. Wij denken middelen vrij en out of the box en geloven in het maken van écht contact met mensen en merken.

Albert Heijn Allerhande Kerstfestival

XSAGA stond aan de wieg van dit unieke festival waar bezoekers werden meegenomen op een culinaire reis langs de lekkerste Kerstgerechten van het jaar. Deze internationaal prijswinnende en logistieke monsterklus trok gemiddeld 36.000 bezoekers en bereikte miljoenen belangstellenden via social media.

Meer informatie

Albert Heijn - Allerhande Kerstfestival

Gemeente Groningen Koningsdag Groningen

Op 27 april 2018 kleurde heel Groningen oranje! XSAGA was voor de 3e keer verantwoordelijk voor de creatieve en productionele invulling van Koningsdag. Tijdens de traditionele wandroute door de binnenstad van Groningen toonden wij de Koninklijke familie de vele gezichten van de stad.

Meer informatie

Gemeente Groningen - Koningsdag Groningen

Rijksmuseum 10 miljoenste bezoeker

De '10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum' werd op een bijzondere manier onthaald. De gelukkige, Stefan Kaspers, mocht de nacht doorbrengen onder de Nachtwacht. De door XSAGA geproduceerde video van dit festijn werd wereldwijd 'trending topic' en won meer dan 15 (inter)nationale awards.

Meer informatie

Rijksmuseum - 10 miljoenste bezoeker
Contactpersoon
Patrick Roubroeks / Maarten Hogenhuis
Adres
Danzigerkade 9b
Postcode en plaats
1071AP AMSTERDAM
Telefoonnummer
020 5606500
E-mailadres
info@xsaga.nl
Website
xsaga.nl

Onze dienstverlening

Bij XSAGA werken wij met een ruime staf van sterk gemotiveerde en ervaren medewerkers. Samen met onze opdrachtgevers verbinden wij onze creatieve en strategische denkkracht met onze productionele slagkracht. Wij zijn pas echt gelukkig wanneer wij onze klanten een kloppend verhaal presenteren dat tot in de kleinste details is doordacht op basis van ‘hét grote idee’.

Top