Menu

WOP

WOP is dé specialist op het gebied van zakelijke, feestelijke en actieve evenementen. We verzorgen talloze bijeenkomsten, van intake tot evaluatie, vertrouwd en veilig. Dat is op zich niet uniek, de manier waarop we dit doen wel.
Het beleid van WOP is heel helder: we willen doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Zo kunnen we verrassende, hoogwaardige evenementen voor u organiseren.

MediaMarkt - Saturn 12,5 jubileum

Na een op maat gemaakte openingsshow met een hoofdrol voor de voltallige MediaMarkt directie gingen de gasten op ontdekkingstocht door de vele werelden van MediaMarkt in de Ziggo Dome; waanzinnige decors, heerlijk eten en talloze optredens.

MediaMarkt - Saturn - 12,5 jubileum

ASML Jubileumfeest

Voor een van de meest vooraanstaande technologische bedrijven ter wereld mochten we het 30-jarig jubileumfeest organiseren. Tienduizend gasten kwamen naar het unieke evenement in de Brabanthallen toe. Samen op ontdekkingstocht door verschillende ruimtes en feestsferen leverde grandioze reacties op.

ASML - Jubileumfeest

EY Entrepeneur of the Year Gala

‘Storytelling’ was het thema van de avond. En bijzondere verhalen, die waren er genoeg. Verhalen over de waanzinnige dinerruimte met honderden kaarsjes. Over de 35 meter lange dinertafels. Verhalen van de meest succesvolle ondernemers van ons land.

EY - Entrepeneur of the Year Gala
Contactpersoon
Silvia Driessen
Adres
Reduitlaan 27 | unit 0.1
Postcode en plaats
4814 DC BREDA
Telefoonnummer
0854848000
E-mailadres
silvia@wop.nl
Website
www.wop.nl

Naast de glimlach die we willen verdienen, vinden we veiligheid en een strakke organisatie net zo belangrijk. WOP zorgt daarom altijd voor een goede balans tussen een creatief plan en een zorgeloze organisatie. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bepalen ons dagelijkse doen.

ISO 9001: voor het continu verbeteren van de klanttevredenheid en het waarborgen van de zekerheid voor een succesvol evenement.

OHSAS 18001: voor de veiligheid van uw gasten, onze leveranciers en medewerkers en het beheersbaar maken van mogelijke risico’s bij de organisatie en uitvoering van onze activiteiten.

Impactanalyse: zakelijk, feestelijk of actief...bij ieder evenement maken wij een impactanalyse, volgt waar nodig een standaard risico-inventarisatie en worden bijbehorende beheersmaatregelen genomen.

Dit maakt WOP uniek in Nederland. Durft u het risico te nemen?

Top