Menu

Puur* Events

We zijn puur en transparant. Zeldzame eigenschappen die helpen bij een excellente voorbereiding, budgettering en organisatie. Een echt goed event blijft hangen in het geheugen. Niet voor even, maar jaar na jaar. Kwestie van ervaring en net iets meer ons best doen.

Adyen Bedrijfsfestival op maat

De uitdaging: een onvergetelijk teamevent voor 750 jonge, energieke gasten. Onze oplossing: een sporttoernooi op maat in het Olympisch Stadion, gevolgd door een privé bedrijfsfestival op maat met out of the box entertainment en foodtruck diner op festivalterrein Thuishaven.

Meer informatie

Adyen - Bedrijfsfestival op maat

ICT Group Jubileumevent voor 1100 gasten

1100 gasten op de SS Rotterdam voor een jubileumfeest tot in de vroege uurtjes vermaken? Wij deden het! Met styling in de sfeer van het schip, foodkraampjes voor informeel diner, zeer uiteenlopend entertainment, met speedboten over de Maas en muzikaal spektakel. Een avond om nooit te vergeten!

Meer informatie

ICT Group - Jubileumevent voor 1100 gasten

Triodos Event op eigen locatie

De ultieme combinatie tussen open huis, jubileumevenement en familiedag! Voor 1200 gasten, georganiseerd in 2,5 week tijd. Bovendien sloot de dag tot in de kleinste details aan op het DNA van Triodos: duurzaam en verantwoord. Een unieke beleving voor jong en oud!

Meer informatie

Triodos - Event op eigen locatie
Contactpersoon
Anna-Maria Giannattasio
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 328
Postcode en plaats
1012 RW Amsterdam
Telefoonnummer
020-6260016
E-mailadres
info@puurevents.nl
Website
https://puurevents.nl

We creëren exclusieve evenementen met een maximaal effect. Ambachtelijk, enthousiast en innovatief. Dat maakt het grote verschil. Alles al gezien en meegemaakt? Wij bewijzen graag het tegendeel!

Top