Menu

PINO

Elk evenement of congres heeft een eigen doel en dynamiek om bij te dragen aan een grotere strategie. Daarom vraagt elke bijeenkomst om slimme, integrale communicatie én organisatie. Met precies de expertises die nodig zijn. Die vindt u bij PINO. In het hele traject van strategie, concept, communicatie tot en met uitvoering en de nazorg houden we een geoefend oog voor de boodschap én de rode draad.

Rijkswaterstaat Icoonproject Afsluitdijk

De Afsluitdijk is met recht één van de belangrijkste iconen van Nederland. Wat is er mooier dan juist op deze dijk een event te mogen organiseren? De exclusieve onthulling van dit design-innovatieproject bestond uit een aantal werken van ontwerper en innovator Daan Roosegaarde en zijn team.

Meer informatie

Rijkswaterstaat - Icoonproject Afsluitdijk

LEGO LEGO World 2017

PINO organiseert al 3 jaar op rij LEGO World. Een enorm project: 7 opbouwdagen, 35 crewleden, zo’n 14 uur per dag in touw, ruim 40 leveranciers en 25 trailers met LEGO materialen in 4 Jaarbeurshallen! Allemaal om tienduizenden kinderen, ouders en fans in 1 week tijd een groot bouwplezier te doen.

Meer informatie

LEGO - LEGO World 2017

Ministerie van I&W Circulaire Economie

In de ‘Week van de Circulaire Economie’ presenteerden 5 transitieteams hun voorstellen over hoe onze economie circulair kan worden op weg naar 2050. PINO droeg vanaf het 1e officiële tekenmoment begin dit jaar t/m de presentatie haar logistieke en facilitaire steentje bij aan deze transitie.

Meer informatie

Ministerie van I&W - Circulaire Economie
Contactpersoon
Tessy Miltenburg
Adres
Van Limburg Stirumstraat 8
Postcode en plaats
3581 VA Utrecht
Telefoonnummer
030 2759626
E-mailadres
tessymiltenburg@pino.nl
Website
www.pino.nl

Proactief, met zekerheid én persoonlijke aandacht

PINO organiseert met effect. Uw bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan uw grotere strategie. Wij werken samen met u aan een doordacht en verrassend plan. Dat niet alleen werkt op papier, maar juist in de praktijk.
Wij voorzien u van advies. Gevraagd en ongevraagd. En we voeren het plan tot in de puntjes uit. Uw inhoudelijke kennis en expertise vullen we aan met onze jarenlange ervaring in organisatie en communicatie. Het resultaat: een ultieme beleving en blijvende herinnering. Daar worden wij blij van! En u ook!

PINO is uw garantie en houdt u in balans. Door net dat stapje extra te zetten en u regelmatig een stapje voor te zijn. Wij zijn vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Plotselinge veranderingen pakken wij proactief op. Want er is altijd een oplossing. Ontdek ons ontzorgende karakter en ons grote gevoel voor persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook voor uw gasten. Op PINO kunt u rekenen!

Top