Menu

Organisatieburo b.v.

Organisatieburo b.v. (1999) bedenkt, organiseert en begeleidt personeelsevenementen. Het team bestaat uit gepassioneerde vrouwen allen met een concrete specialisatie.

Visser&Smit; Hanab Personeelsfeest

De ruim 650 gasten werden ontvangen door een stijlvol trio! Casino, darts en een fotostand, voor iedereen iets te doen! Met De Corona's het dak eraf! Afgesloten met Glennis Grace, 1 groot feest was het op deze avond! Alle medewerkers s'maandags weer vol enthousiasme!

Meer informatie

Visser&Smit; Hanab - Personeelsfeest

Detailresult Groep Jubileum

Voor ca. 600 jubilarissen van Detailresult Groep werd een feestelijke avond georganiseerd! De band HotTown gaf een fantastische show, de voeten gingen van de vloer! Daarnaast heeft Bennie Solo de gasten volop vermaakt met een hilarische show, waarin verschillende quizzen, spellen en herkenbare hits

Meer informatie

Detailresult Groep - Jubileum

Bastion Hotel Groep Eindejaarsfeest

Opnieuw mochten wij dit jaar het eindejaarsfeest organiseren van Bastion Hotel Groep. Een terugkerend evenement voor alle medewerkers waarin zij beloond worden voor hun prestaties middels een prijsuitreiking in diverse categorieën. Het doel is (check de link)

Meer informatie

Bastion Hotel Groep - Eindejaarsfeest
Contactpersoon
Karin Bouwmeester
Adres
Postbus 2346
Postcode en plaats
8203 AH Lelystad
Telefoonnummer
0320 263666
E-mailadres
karin@o-buro.nl
Website
www.o-buro.nl

Organisatieburo b.v.

Vind je het ook lastig steeds weer iets nieuws te moeten bedenken? Kost het je ook zoveel tijd om het naast je 'gewone' werk te doen? Wil je zeker weten dat het allemaal goed geregeld is? Valt de opkomst soms wat tegen? Wil je zelf ook genieten tijdens de uitvoering van het evenement?

Wij helpen mensen met leuke, nieuwe creatieve ideeën. Wij kennen de kleine lettertjes in de contracten en schrijven de draaiboeken, hebben een prachtig registratiesysteem en hebben tips&trics; voor het maximaliseren de opkomst. En we zorgen ervoor dat je zelf ook kunt genieten tijdens het evenement!

Met gemiddeld 100 evenementen per jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een spraakmakend en vooral veelzijdig bedrijf met een gepassioneerd team van event-managers die door haar kwaliteiten een noemenswaardige klantenkring heeft opgebouwd!

Top