Menu

Obsession Evenementen & Communicatie

Er gaat niets boven de kracht van een evenement! Het moment dat mensen, merken en organisaties écht contact maken en samen verder komen. Wij zien evenementen als waardevolle ontmoetingen, die we met visie en vakmanschap bedenken en realiseren. We halen alles uit de kast. Voor een tastbaar resultaat

Algemene Rekenkamer Inspirerend top congres

Het 200-jarig jubileum van de Algemene Rekenkamer is aanleiding om voorzitter te worden van EUROSAI, de Groot-Europese ‘vereniging’ van Rekenkamers. De twee internationale congressen met ‘innovatie’ als centraal thema organiseerde we op 14 niet congreslocaties in Den Haag.

Meer informatie

Algemene Rekenkamer - Inspirerend top congres

PVH Internationaal personeelsevent

Tommy Hilfiger & Calvin Klein sluiten elk jaar gezamenlijk af in Amsterdam. Door onze samenwerking realiseren we al meerdere spectaculaire edities van dit christmas event. Bijzonder omdat we voor 1800 personen een sit down diner én feest verzorgen in uiteenlopende thema's.

Meer informatie

PVH - Internationaal personeelsevent

Pernod Ricard Nederland Festival Tour Malibu

Pernod Ricard brengt drie nieuwe pre-mixed Malibu cocktails op de markt en wil deze introduceren tijdens verschillende sfeervolle publieksevenementen om het merk te laden en de verkoop te stimuleren.

Meer informatie

Pernod Ricard Nederland - Festival Tour Malibu
Contactpersoon
Gerben Plasmeijer
Adres
Rouwkooplaan 9
Postcode en plaats
2251 AP Voorschoten
Telefoonnummer
071-5601660
E-mailadres
gerben@obsession.nl
Website
www.obsession.nl

Voor ontmoetingen met impact

Sterk in evenementen én communicatie
Wij zien evenementen als waardevolle ontmoetingen. Daarbij blijven we graag uw partner, die met visie en vakmanschap bijzondere evenementen bedenkt en realiseert. Of het nu gaat om meer betrokkenheid, hogere verkoopcijfers of meer merkbeleving, voor een tastbaar resultaat halen we alles uit de kast.

De kracht van een fysieke ontmoeting
Wij geloven dat je verder komt als je écht contact maakt. Een evenement biedt daarvoor een uitgelezen kans. Met een strakke uitvoering en creatieve concepten die uw ambities versterken. Op onze vernieuwde website vindt u vele voorbeelden van ontmoetingen met impact. Laat u alvast inspireren… dan zeggen wij graag: Tot ziens! Want er gaat niets boven de kracht van een fysieke ontmoeting.

Hartelijke groet,

Gerben Plasmeijer
Directeur Obsession

Top