Menu

MCI Amsterdam

MCI - van strategie tot uitvoering!
Communicatie en interactie met uw doelgroep was nog nooit zo dynamisch of uitdagend. In onze gedigitaliseerde en informatie-rijke wereld, draait het om het vinden van nieuwe manieren van verbinden en innoveren. MCI ontwikkelt strategieën die mensen met elkaar verbindt, doelstellingen behaalt, zakelijke relaties versterkt, bedrijfsprestaties optimaliseert en merken versterkt.

Right To Play Olympic gala

Door strategisch naar de opzet van het gala te kijken is de opbrengst verdubbeld en heeft Right To Play haar bekendheid vergroot. Zo heeft oa. de silent auction, bieden op veiling stukken via een tablet, niet alleen voor een dynamischer gala gezorgd maar ook voor meer opbrengsten.

Meer informatie

Right To Play - Olympic gala

Payment service provider Merge event

MCI created the motivating concept title of 'Your future, our future: some things are better together’, which was translated into a special event logo that blended “Me into We”. MCI designed an engaging experience to activate employees and inspire them to embrace change.

Payment service provider - Merge event

Ministerie van EZ Hannover Messe

MCI partner voor het venue-management van het hoofdpaviljoen van Nederland: een paviljoen van 2500m2 met 2 theaterzalen en vele activiteiten op het paviljoen. Hoogtepunt was de opening met Mark Rutte en Angela Merkel en de zeer succesvolle feestavond met diverse optredens en activiteiten.

Meer informatie

Ministerie van EZ - Hannover Messe
Contactpersoon
Mark Overink
Adres
Schipluidenlaan 4
Postcode en plaats
1062 HE Amsterdam
Telefoonnummer
020 570 9600
E-mailadres
mark.overink@mci-group.com
Website
www.mci-group.nl

Services

Experience Management
We maximaliseren een ‘experience’ door het aanbieden van een uniek op maat gemaakt concept en de uitvoering van het concept tot in de kleinste details. We geven iedere individu hernieuwde energie door het inspelen op de menselijke emoties.

Content & Communication Services
We optimaliseren de impact en relevantie van de boodschap door middel van innovatieve communicatie en inhoudelijke (content) diensten om uw relatie programma's te verbeteren en uw doelen te verwezenlijken.

Performance Management
Door middel van onze Return on Investment meetmethodes, risico inventarisatie en duurzaamheidsrapportages kunnen we handen en voeten geven aan de nieuwe vraag waarin resultaten meer en meer centraal komen te staan. Wij stellen graag, samen met u, een vernieuwend en stimulerend beloningsprogramma op.

People Connection Solutions
Door de integratie van onze strategieën activeren we innovatie en verandering en verbeteren we de ontwikkeling en prestaties van uw mensen binnen uw organisatie door het optimaliseren van de connectie tussen mensen.

Top