Menu

Levensgenieters

Levensgenieters is hét evenementenbureau voor personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, strandevenementen & incentives. Daarnaast verzorgen wij ook workshops en entertainment.

Kloosterboer Kloosterboer 90 years

De organisatie van het jubileum feest voor Kloosterboer.

Meer informatie

Kloosterboer - Kloosterboer 90 years

Nissan Nissan Champions Event

Het ombouwen van de familiedag naar employee brand experience.

Meer informatie

Nissan - Nissan Champions Event

Vliegtickets.nl Bedrijfsfeest Vliegtickets.nl

De organisatie van het bedrijfsfeest voor Vliegtickets.nl.

Vliegtickets.nl - Bedrijfsfeest Vliegtickets.nl
Contactpersoon
Rene van Elsland
Adres
Suikersilo Oost 21
Postcode en plaats
1165MS Halfweg
Telefoonnummer
020-262 21 00
E-mailadres
info@levensgenieters.nl
Website
www.levensgenieters.nl

Genieten hoort bij het leven. Er zijn altijd hoogtepunten die het verdienen om feestelijk gevierd te worden, gebeurtenissen die extra aandacht kunnen gebruiken of momenten die gedeeld moeten worden. Met z’n tienen of duizenden, met de afdeling of het hele bedrijf, met relaties en met wie er maar iets te vieren valt. Maar hoe, waar en wie organiseert dat? Want het moet wel intiem, stijlvol, uitbundig, van grote klasse, origineel, creatief, te gek, nog nooit vertoond en in alle opzichten verantwoord zijn. En dat alles binnen een zeer beperkt budget of met een uiterst royale beloning.

Een kolfje naar de hand van Levensgenieters. Levensgenieters is hét organisatiebureau dat van genieten een kunst heeft gemaakt! Achter de deuren van dit bureau schuilt de kern van de zaak: onbeperkte energie, lef en creativiteit zorgen voor een uitgebalanceerde combinatie die al voor heel veel succesvolle feesten heeft gezorgd!

Levensgenieters bestaat al 20 jaar en mag zich rekenen tot een top 25 speler in de evenementenbranche. Enkele van onze referenties zijn: REAAL verzekeringen, Kloosterboer, Gemeente Alkmaar, Falcon Leven, Enza Zaden, Clusius College, Bravilor Bonamat, Nissan,Nic Oud Directmail en de Rabobank.

Top