Menu

Jibe! Group

Jibe! Group, opgericht in 2004, is een flexibel en pragmatisch marketing- en evenementenbureau. Ons motto is 'Building success together'. Voor ons zijn evenementen en marketing onlosmakelijk verbonden. Onze dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen evenementenorganisatie. Alle elementen rondom een succesvol evenement, zoals communicatie, public relations, social media en follow-up kunnen door ons worden verzorgd

salesforce.com Salesforce1 World Tour

Het organiseren van een jaarlijks evenement voor business partners, klanten en prospects als onderdeel van een internationaal concept. In 2014 werd dit evenement georganiseerd in de RAI en hebben wij ruim 20 sponsoren en bijna 2000 gasten ontvangen.

Meer informatie

salesforce.com - Salesforce1 World Tour

Kennedy Van der Laan Kantoorweekend Thema: Glamping

De organisatie van een 2-daags kantoorweekend met als thema 'Glamping'. Van overnachtingen in luxe tentaccomodaties tot komieke campingbeheerder, van Parade-feest-tent tot bingo.

Kennedy Van der Laan - Kantoorweekend Thema: Glamping

Demandware XChange Europe

De organisatie van een 2- daagse user conferentie voor Europese klanten en business partners in Amsterdam. Jibe! was verantwoordelijk voor o.a. sponsorship management, PR, productie, branding, room block management, vervoer, customer reference testimonials en het sociale programma.

Meer informatie

Demandware - XChange Europe
Contactpersoon
Jolanda Prins
Adres
Suikersilo-West 32
Postcode en plaats
1165 MP Halfweg - Amsterdam
Telefoonnummer
020-3075770
E-mailadres
jolanda@jibe-group.com
Website
www.jibe-group.com

Als marketing- en evenementenbureau assisteren wij managers binnen (inter)nationale organisaties met het plannen en uitvoeren van hun marketing- en evenementenstrategie. Wij doen dit pragmatisch en met enthousiasme met maar een doel voor ogen: het succesvol(ler) maken van onze relaties. Bedrijven werken veel met ons samen op het gebied van evenementenorganisatie, Public Relations, Telemarketing en copywriting.

Top