Menu

ID310

Creatief in evenementen & communicatie! Duidelijker kunnen we niet zijn, evenementen & communicatie zijn ons vak, onze drijfveer. Deze passie zorgt ervoor dat we ons dagelijks laten inspireren en verwonderen. Met creatieve, verrassende concepten als resultaat, die leiden tot kwalitatieve producties.

Evenementen Opening De Vredenburg

Het Utrechtse Vredenburgplein stroomde vol om op een grootse manier De Vredenburg te openen. De show opende met een verrassend optreden van Di-rect om aansluitend met een gevelprojectie en passende show groots af te sluiten. Hiermee is de toon gezet voor de Favourite Meeting Place in Utrecht.

Meer informatie

Evenementen - Opening De Vredenburg

Communicatie Inspiratie evenement

Eigen medewerkers zijn belangrijke vertegenwoordigers van het DNA van ieder bedrijf. ID310 werd gevraagd om een inspiratie-event te organiseren om de medewerkers van een grote supermarktketen te motiveren, te informeren en te belonen. 'Aandacht' stond centraal, om te geven en om te krijgen.

Meer informatie

Communicatie - Inspiratie evenement

Marketing Kerst 2012

ID310 ontwikkelde en produceerde een landelijke, stationsbrede kerstcampagne. Doel was het positief beïnvloeden van de beleving op het station en de awareness voor consumeren op het station te vergroten. Reizend kerstentertainment, een magazine, sampling en decoratie maakte het geheel een succes.

Meer informatie

Marketing - Kerst 2012
Contactpersoon
Mark Bliekendaal & Martijn Geerdes
Adres
Nieuwe Schaft 9-C
Postcode en plaats
3991 AS Houten
Telefoonnummer
030-6362744
E-mailadres
Info@ID310.nl
Website
www.ID310.nl

ID310 - Creatief in evenementen & communicatie

Maatwerk, creativiteit en beleving zijn voor ons logische ingrediënten, geen productie is hetzelfde. Moet het snel, kostenefficiënt of op basis van op het eerste gezicht onmogelijke randvoorwaarden? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we gaan samen aan de slag.

Top