Menu

Eventex

Eventex bedenkt vanuit uw doelstellingen verfrissende, op maat gemaakte concepten en voert deze uit van A tot Z. Onze specialiteit is het op een creatieve manier combineren van het aangename met het zakelijke. Geen standaard programma's of locaties, maar een persoonlijke aanpak en de juiste vertaling van uw specifieke wensen maken de evenementen van Eventex onvergetelijk!

BPD Handelskade leeft!

Aanleiding voor dit opleveringsfeest was de afronding van het bouwproject ‘Handelskade’ in Nijmegen; ruim 2.000 woningen grenzend langs de rivier de Waal. Speciaal voor bewoners, hun familie, ondernemers en stakeholders ontwikkelden wij een spraakmakend event met als hoofdact Roel van Velsen.

BPD - Handelskade leeft!

Gerritsen Bouwgroep 75-jarig Jubileum

Het 75-jarig bestaan van Gerritsen Bouwgroep werd gevierd in een sfeervol ingerichte, tijdelijke locatie in Renkum. Loungebanken en trendy barkrukken werden gecombineerd met een bar van watertanks, podiumverlichting van speciekuipen en statafels van steigermateriaal.

Gerritsen Bouwgroep - 75-jarig Jubileum

Bouwfonds Ontwikkeling Opening eerste hofwoning

Een bijzondere bijeenkomst voor kopers, gemeente en andere genodigden bij de opening van de eerste hofwoning van project Castellum te Houten. Op de 'piazza' genoten de bezoekers van bloemrijk uitgevoerde Napolitaanse en Venetiaanse aria's onder het genot van Prosecco en Italiaans fingerfood.

Bouwfonds Ontwikkeling - Opening eerste hofwoning
Contactpersoon
Marc Liethof
Adres
Postbus 116
Postcode en plaats
6860 AC OOSTERBEEK
Telefoonnummer
026-3397201
E-mailadres
marc@eventex.nl
Website
www.eventex.nl

Top