Menu

Event Station

Event Station is een full-service evenementenbureau waar verrassende conceptontwikkeling, eigentijdse communicatietechniek en feilloze uitvoering hand in hand gaan.

www.eventstation.nl

AEGON ONE

Het laatste dat AEGON in haar sterk groeiende internationale organisatie wil is verdeeldheid. Daarom heette het motivatie-evenement dat Event Station samen met Readershouse Brand Media ontwikkelde ONE -ook al vond het drie keer plaats in Polen én in Hongarije, steeds voor 1000 genodigden.

Meer informatie

AEGON - ONE

BEBEKA Omzien en vooruitkijken

Bebeka, een coöperatie in dienst van schippers en reders, bestaat een halve eeuw. Reden voor een intiem (nou ja, intiem: er waren ruim 600 gasten!) onderling samenzijn in Groningen’s Martiniplaza. En daarbij werd vooral naar de toekomst gekeken.

Meer informatie

BEBEKA - Omzien en vooruitkijken

Douane Nederland Vaderlands netwerken

De Douane heeft als onderdeel van de Belastingdienst te maken met relaties en waagde zich aan een geheel nieuwe vorm van netwerken. Gasten kwamen interactief in contact met hun publiek. Een onverwachte kant van een verrassend veelzijdige organisatie, luidde het unanieme oordeel tijdens de naborrel.

Meer informatie

Douane Nederland - Vaderlands netwerken
Contactpersoon
John den Hollander
Adres
Stationsweg 18
Postcode en plaats
3641 RG Mijdrecht
Telefoonnummer
0297-287256
E-mailadres
welkom@eventstation.nl
Website
www.eventstation.nl

Wij maken mensen blij

Wat
Bij Event Station delen we een overtuiging die mooi is omschreven door Loesje. ‘Ongeluk zit in een klein hoekje. En geluk dus in de rest van de wereld.’ Vandaar ons motto: wij maken mensen blij. Dat doen we door een full-service evenementbureau te zijn dat opdrachtgevers – en hun doelgroepen – van A tot Z ontzorgt, verwent en vertroetelt. Verrassende concepten, eigentijdse techniek en vlekkeloze uitvoering? De awards en complimenten die Event Station de afgelopen twintig jaar ontving, laten zien dat we daar goed in zijn en dus de meest uiteenlopende opdrachtgevers blij maken. Unieke, creatieve evenementen gebaseerd op inhoud. Daar staan wij voor.

Hoe
Natuurlijk weten wij hoe we een onvergetelijk feest moeten organiseren. Maar ook complexere bedrijfssituaties zoals fusies, overnames, wisselingen in leiderschap en het presenteren van een nieuwe strategie weten wij te vangen in evenementen die beklijven. Evenementen die wél bijdragen aan verandering in houding en gedrag van de doelgroep. Event Station bestaat al ruim twee decennia uit een vast team met daaromheen een grote kring van gelouterde en gelauwerde specialisten. Als u ons vertelt wat uw doelgroep na het evenement moet voelen, denken en weten, dan zorgen wij daarvoor.

Top