Menu

D&B Eventmarketing

Al meer dan 35 jaar creëert D&B Eventmarketing (Dechesne & Boertje) waardevolle events voor haar klanten in ondernemend Nederland. Als strategisch partner helpen wij organisaties hun ambities en doelstellingen te realiseren. Samen maken we eigenzinnige verhalen die langdurig impact hebben. Verhalen die je bij blijven. Met events die raken en verbinden. Events die waardevol zijn in elke zin van het woord.

ARCADIS en KNHM Creating Tomorrow

ARCADIS bestond 125 jaar. In co-creatie ontwikkelde D&B een speciaal jubileumconcept met bijbehorende eventkalender én online platform: Creating Tomorrow. Het jubileum bestond uit 3 verrassende What’s Next bijeenkomsten en een spetterend slotevent, met Prinses Beatrix, in het Concertgebouw.

ARCADIS en KNHM - Creating Tomorrow

Ricoh Ricoh Open WorkSpace

Ricoh is hoofdsponsor van het grastennistoernooi van Rosmalen: Ricoh Open. Ricoh zet in op groei en vernieuwing en verbindt topsport en bedrijfsleven in een unieke beleving: de Open WorkSpace. Een unieke combinatie van topsport, werken & leven. Tennis en kennis komen samen in een sporttoernooi 3.0!

Meer informatie

Ricoh - Ricoh Open WorkSpace

Provast Opening Markthal Rotterdam

Rotterdam is een icoon rijker: de Rotterdamse Markthal, de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Met een spectaculaire Wereld Parade werd het ‘foodwalhalla’ van Nederland geopend. 900 genodigden binnen en duizenden toeschouwers buiten keken toe hoe Koningin Maxima de opening verrichtte.

Meer informatie

Provast - Opening Markthal Rotterdam
Contactpersoon
Pieter Bas Boertje
Adres
van Hengellaan 25
Postcode en plaats
1217 AR Hilversum
Telefoonnummer
035 3032000
E-mailadres
info@db-eventmarketing.nl
Website
www.db-eventmarketing.nl/

WIJ ZIJN DÉ EVENTPARTNER VAN ONDERNEMEND NEDERLAND

Al meer dan 35 jaar creëert D&B Eventmarketing (Dechesne & Boertje) waardevolle events voor haar klanten in ondernemend Nederland. Als strategisch partner helpen wij organisaties hun ambities en doelstellingen te realiseren. Samen maken we eigenzinnige verhalen die langdurig impact hebben. Verhalen die je bij blijven. Met events die raken en verbinden.
Events die waardevol zijn in elke zin van het woord.

Wij geloven in een campagne-matige aanpak van het event: het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Een eenmalig event krijgt meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap. Die visie hebben wij gekoppeld aan methodes ('boosters') om meer uit je event te halen. D&B helpt je met eventboosters bij trajecten rond een congres, cultuurverandering, jubileumjaar, relatiemarketing of om innovaties aan te jagen. D&B heeft de boosters opgeschreven in handige 'Little Pink Books', onze eigen white papers. Op www.db-eventmarketing.nl kan je ze gratis downloaden.

D&B Eventmarketing bestaat uit een team van 26 bevlogen professionals. Wij werken volgens 5 principes: Vuur, Vakmanschap, Vindingrijkheid, Vertrouwen en Verdieping.

Top