Menu

Carbon Events

Wij zijn ambitieus en gepassioneerd, echte vakidioten binnen de live communicatie. Niets is ons teveel, service is our middle name. Wij zorgen voor een totale creatie. Of het nu gaat om merk- of sponsor-activaties, standbouw, incentive reizen, award-shows, pop up- , fun- , strategisch- of personeelsevenementen, we live your brand!

Renault Renault Scénic Drive away

De gloednieuwe Renault Scénic werd uitgedeeld aan de Renault dealers in het Olympisch Stadion. Binnen een pop-up locatie in het stadion werd men verwacht voor presentaties en een sit-down diner in Franse stijl. Een enorm valdoek valt.. en onthult 100 voorbij rijdende auto’s

Meer informatie

Renault - Renault Scénic Drive away

Unique Unique Kickoff 2017

Op de jaarlijkse kick-off zet Unique haar medewerkers in het zonnetje met complimenten. Een avond bomvol show, interactieve presentaties, muziek en trotsheid was het resultaat. In het Inspyrium zetten we bomen, foodtrucks en schiettenten. Een avond om te genieten!

Meer informatie

Unique - Unique Kickoff 2017

Staatsloterij Oudejaar prijswinnaars event

Alle MINI rijders riepen we op om te verzamelen bij Circuit Park Zandvoort voor een unieke oudejaars drive-in: champagne, een oudejaars lot, oliebollen en vuurwerk om mee te nemen! 250 auto’s stonden symbool voor de 250 MINI’s die te winnen zijn bij de oudejaarstrekking. Guerrilla!

Meer informatie

Staatsloterij - Oudejaar prijswinnaars event
Contactpersoon
Mike Verschuur
Adres
Welnastraat 701C
Postcode en plaats
1096 GJ Amsterdam
Telefoonnummer
+31 (0)20 7522781
E-mailadres
mike@carbonevents.nl
Website
www.carbonevents.nl

THE CARBON WAY OF DOING

Onze werkwijze is vernieuwend, creatief en innovatief. Wij passen bij de veranderende wereld van nu! Wij merken dat bedrijven steeds meer zoeken naar het maken van verbinding op een nieuwe, originele manier. Elkaar fysiek treffen, delen van ideeën of het uitwisselen van ervaringen wordt steeds belangrijker.

Top