Menu

Brilman + Partners

Brilman en partners is een activatie en eventmarketingbureau over de volle breedte. Wij bedenken en produceren acties, campagnes en bijeenkomsten om betrokkenheid te vergroten, klanten te binden, merkwaarde te vergroten of verkopen te bevorderen. Creatieve, maar altijd realistische concepten waarbij de doelstellingen en doelgroepen de kaders bepalen. Van A tot Z. En natuurlijk altijd binnen budget en op tijd.

Heerema Marine Contractors Doop Aegir

Voor de officiële festiviteiten en doopplechtigheid van de Heerema Aegir ontwikkelden we een totaalconcept, bestaande uit het event, een interactieve experience met rondleiding en complete uitnodigingstraject voor meer dan 1500 (inter)nationale genodigden.

Meer informatie

Heerema Marine Contractors - Doop Aegir

KPN Play

KPN introduceert Play. In B. Amsterdam werd de pers uitgenodigd om de nieuwe manier van tv-kijken zelf te ervaren. Kijken wat, waar en wanneer je wilt. Gewoon op je smartphone of tablet via de app. We ontwikkelden het complete event i.s.m. Lot Bosch van Drakestein en Melanie Bosveld.

Meer informatie

KPN - Play

HBO HBO Convention Carré

Voor HBO ontwikkelden we het concept en organisatie van de prestigieuze HBO Fandag in Carré. Onder leiding van o.a. Harm Edens kregen de gasten een exclusieve preview van de aankomende seizoenen, spectaculaire live-trailers een diner in de setting van Boardwalk Empire.

Meer informatie

HBO - HBO Convention Carré
Contactpersoon
Frits Drijver
Adres
Lommerlustlaan 2
Postcode en plaats
2012 BZ Haarlem
Telefoonnummer
023-8200909
E-mailadres
brilman@onzekapel.nl
Website
www.onzekapel.nl

concept, creatie, productie en organisatie

Brilman en partners werkt nauw samen met reclamebureau De Werkvloer en online bureau Doop in Onze Kapel te Haarlem. Samen bedenken en produceren wij geïntegreerde multimediale campagnes, evenementen en activaties voor toonaangevende bedrijven en instellingen.

Top