Menu

Arjan van Dijk

Bedenkers van Beleving, dat is waar Arjan van Dijk uit bestaat. Voor spraakmakende, creatieve en unieke evenementen bent u bij ons dan ook aan het goede adres. Van zakelijke concepten op maat tot gastvrije feesten voor familie, vrienden en personeel.

Cirque du Soleil Meerdere edities

Arjan van Dijk verzorgt al bijna twintig jaar het hospitality gedeelte van de voorstellingen van Cirque du Soleil. Ieder jaar weer wordt de show versterkt door een bijpassend arrangement, zo wordt gezorgd voor de ultieme totaalbeleving.

Meer informatie

Cirque du Soleil - Meerdere edities

Napoleon 100-jarig jubileum

Arjan van Dijk had de eer om het 100-jarig jubileum van snoepmerk Napoleon te organiseren. De medewerkers ontsnapten even van de werkelijkheid en werden meegenomen naar de tijd van Napoleon Bonaparte. Tijdens het evenement reisden de medewerkers van 1800 terug naar het heden.

Napoleon - 100-jarig jubileum

FIFPro Opening nieuw bedrijfspand

Arjan van Dijk zorgde voor een knallende opening van het nieuwe kantoor van de internationale spelersvakbond voor nationale en internationale gasten uit de voetbalwereld. Compleet met op maat gemaakte voetbal dome, 360 graden videoprojecties en voetballer Didier Drogba.

FIFPro - Opening nieuw bedrijfspand
Contactpersoon
Roland Ernst
Adres
Wernhoutseweg 181-183
Postcode en plaats
4884 MC WERNHOUT
Telefoonnummer
0162 587500
E-mailadres
ilona@arjanvandijk.nl
Website
www.arjanvandijk.nl

Van omgeving naar beleving

Een geslaagd evenement gaat verder dan lekker eten of mooie belichting, het gaat erom dat het totaalplaatje klopt en de ultieme beleving gecreëerd wordt. Dit is dan ook de specialiteit van onze eigen Bedenkers van Beleving. Met onze prachtige decors, gepassioneerde medewerkers en ons gevarieerde aanbod van entertainment wordt uw evenement precies zoals u het zich voorstelde. Wij maken van uw omgeving een beleving!

Top