Menu

Amplify Eventmarketing

Welkom bij Amplify
Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Inhoud is belangrijk maar komt pas goed tot zijn recht door sterke planning en organisatie. We Amplify your event: Wij versterken jouw evenement.

Contactpersoon
Melissa van Rooijen - van Houten
Adres
Europalaan 500
Postcode en plaats
3526KS Utrecht
Telefoonnummer
06-47019534
E-mailadres
melissa@amplifyeventmarketing.nl
Website
www.amplifyeventmarketing.nl

Het enige wat jij nog hoeft te doen is complimenten en dankwoorden in ontvangst nemen. Geen zorgen, wel applaus.

Dit zit hem in grote lijnen én in details: alles moet sterk zijn, van de strategie tot de koffie. Gasten moeten geïnspireerd, blij en voldaan terugkijken op een geweldige beleving van begin tot eind! Wij organiseren zo’n evenement met liefde en beloven een onvergetelijke indruk achter te laten. Een event dat tot in de puntjes verzorgd is en volledig aansluit op jouw organisatiestrategie en -cultuur.

Dat doen we door jouw evenement het stralende middelpunt te laten zijn van een totaalcampagne. Niet alleen maar het organiseren van een evenement of congres, maar evenementen organiseren met een doel. Wij maken daarbij gebruik van een unieke 360 graden aanpak waar alle facetten van online en offline marketingcommunicatie samen met de inzet van de nieuwste technologieen samen komen. Zo creëren wij resultaat en impact.

Top