Menu

Activiteiten

The Experience Conference #4

02-07-2019

The Experience Conference is hét event over de marketingkracht van live; georganiseerd door IDEA i.s.m. MarketingTribune en verschillende sponsoring partners. De vierde editie van The Experience Conference vindt op dinsdag 2 juli aanstaande plaats op een mooie buitenplaats midden in het Groene Hart (regio Utrecht). Dé perfecte plek om je zomer(vakantie) in te luiden. Een frisse middag gevuld met bijzondere sprekers en verrassende activiteiten, die je beleeft in gezelschap van ‘kindred spirits’ (die onze mainstream collega’s ‘peers’ zouden noemen). Ben jij in voor wat avontuur, op zoek naar direct toepasbare inspiratie en sta je open om anders te denken? Dan zijn wij ook benieuwd naar jou en stelt IDEA heel graag één van de beperkte plaatsen aan jou ter beschikking. Laat je het ons weten?

Wie de gebaande paden verlaat, treft vaak veel moois aan. Onverwachte ontmoetingen, verrassende plekken en niet geplande gebeurtenissen liggen opeens voor je voeten. Die andere wending geeft het leven vaak net dat beetje meer kleur. En dromen we er niet allemaal van om af en toe gewoon even avonturier te zijn?

Dat diegenen die anders durven te denken het verschil maken weten we natuurlijk allang. Organisaties en merken maken hier vaak dankbaar gebruik van. Zij weten precies hoe te appelleren aan de ‘wanderlust’ van hun publiek. Voor wie steeds vaker geldt dat zij juist in de plekken waar niet iedereen komt vaak inspiratie vinden. Mainstream is ook maar zo gewoon en het zijn juist de uitzonderlijke belevenissen die bijblijven.

Bij IDEA is dat precies waar we voor staan: unieke ervaringen creëren, buiten de lijntjes kleuren en de ‘experiences’ die dan ontstaan vooral samen beleven. Tijdens deze 4e editie van The Experience Conference brengen we verhalen en inspiratie die deze stoutmoedige titel eer aandoen. Voor iedereen die in het marketing- communicatie- of event umfeld werkzaam is. En natuurlijk nemen we een gedurfde aanpak wat betreft de programma opbouw en vertaling van ons thema.

INFORMATIE & TICKETS

Activiteitenkalender


Archief

Top