Menu

Activiteiten

IDEA x ADCN

17-01-2019

IDEA gelooft in de kracht van samen. Wij starten het nieuwe jaar daarom met een gezamenlijk initiatief van IDEA en ADCN, dé club voor de creatieve industrie in Nederland. IDEA en ADCN zijn een partnership aangegaan, waarbinnen wij werken aan nog meer ruimte voor live bij de ADCN awards en de kruisbestuiving tussen professionals in de creatieve industrie stimuleren. Op 17 januari zijn we te gast in het clubhuis van ADCN. Verwacht een informele borrel waar de leden van beide verenigingen elkaar ontmoeten én een bijzondere en inspirerende spreker. Zie onderstaand meer informatie.

IDEA en ADCN nodigen je graag uit voor een creatieve start van het nieuwe jaar met een nieuwjaarsborrel in Club ADCN. Exclusief voor leden van IDEA en ADCN.

ADCN is de Club voor Creativiteit en nieuwe partner van IDEA. ADCN's missie is het inspireren van nieuwe creatieve ideeën met impact op business, cultuur en maatschappij. De Club organiseert o.a. de Dutch Creativity Awards en vanaf 2019 het Dutch Creativity Festival.

Het doel van de nieuwjaarsborrel is om de ADCN en IDEA communities kennis met elkaar te laten maken en elkaar te inspireren.

Met een bijzondere Masterclass van theatermaker Steef de Jong (Groots & Meeslepend) die ons op grootse en meeslepende wijze meeneemt in zijn wereld waarin art, design en vakmanschap op wonderlijke wijze samenkomen.

Programma:
16.00u Doors open
16.30u Welkom Dinesh Sonak (Managing Director, ADCN) & Maarten Schram (Managing Director, IDEA)
16.40u Introductie "Creativity & Experiences" Patrick Roubroeks (IDEA member, ADCN Board member, Founding Director Xsaga)
16.50u Masterclass Steef de Jong (Groots & Meeslepend) - theater, operette, design
17.15u Creativity Game
17.30u Borrel
18.30u Einde

Activiteitenkalender


Archief

Top