Menu

O is 4

O is 4 bedenkt en realiseert bijzondere en waardevolle evenementen waarmee u contact maakt met uw doelgroep. Van eenmalige evenementen tot en met langdurige campagnes.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een creatief evenementenbureau met korte lijnen en een modelmatige aanpak gebaseerd op het O is 4 model. Dit ´O is 4-effectiviteitsmodel´ is geen wetenschappelijke formule, maar onze manier van logisc

Rijkswaterstaat Batenburg & Natuurvriendelijke Oevers Maas

Begeleid door de zang van een sprookjesachtige Maasnimf die een speciaal geschreven lied voordroeg, opende staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Joop Atsma de uitgeveilde uiterwaard bij Batenburg. Samen met leerlingen van een basisschool onthulde hij het opleveringsbord. 130 genodigden van Rijkswaterstaat werden tijdens deze openingsceremonie feestelijke ontvangen. O is 4 was verantwoordelijk voor de gehele productie.

Rijkswaterstaat - Batenburg & Natuurvriendelijke Oevers Maas

Stichting ProGay Botenparade 2006 - heden

O is 4 organiseert sinds 2006, in opdracht van Stichting ProGay, exclusief de botenparade tijdens de Amsterdam Gay Pride. O is 4 is eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie in zowel de voorbereidende fase (o.a. inschrijvingen, financiën, deelnemers briefingen en route indeling) als tijdens de organisatie op de dag van het evenement (o.a. coördinatie boten, beveiliging, schoonmaak, EHBO). Dit publieksevenement trekt jaarlijks 600.000 bezoekers en daarmee het grootste georganiseerde evenement van Amsterdam.

Stichting ProGay - Botenparade 2006 - heden

Scandinavian Tobacco Group De kunst van het mixen

O is 4 organiseerde in opdracht voor haar internationale opdrachtgever Scandinavian Tobacco Group (STG) voorafgaand aan een driedaagse beurs in Dortmund een bijzondere ontmoetingsavond onder het motto: The Art of Blending. Tijdens deze avond liet STG aan zijn distributeurs zien dat de verschillende takken en producten van het bedrijf als een natuurlijk orgaan in elkaar zijn gemixt.
Ruim 120 genodigden uit de hele wereld werden deze avond verrast door een mix van culinaire invulling, entertainment en sfeer.

Scandinavian Tobacco Group - De kunst van het mixen
Contactpersoon
Raymond Borsboom
Adres
Rapenburg 123
Postcode en plaats
10 11 VL Amsterdan
Telefoonnummer
020-4202060
E-mailadres
raymond@oisvier.nl
Website
oisvier.nl/nl/home/

Creatief en doelgericht!

Wij laten mensen iets bijzonders beleven tijdens onze evenementen. Iets dat aanspreekt en prikkelt om actief mee te doen. Nooit zomaar een aardig feestje, maar altijd verrassend én de oplossing van uw probleem: echt contact maken, zodat uw boodschap aankomt.

Zusterbedrijf
O is 4 is gelieerd aan Cultureel Organisatiebureau Artifex (www.artifex.nu ), welke onder andere de exploitatie van Paleis Soestdijk (www.paleissoestdijk.nl ) verzorgt. Naast arrangementen voor particulieren organiseert Artifex ook evenementen voor de zakelijke markt met kunst en cultuur als drager. Paleis Soestdijk is sinds maart 2011 opengesteld als bijzondere vorstelijke locatie voor besloten bijeenkomsten. Het is mogelijk om culturele evenementen, diners en conferenties in één van de zalen te laten plaatsvinden.

Mede door deze unieke combinatie van bedrijven ontstaat er een bijzondere kruisbestuiving bij het uitvoeren en creëren van elk evenement.

Top