Menu

de Vries en Partners | campagne / events

CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU VOOR CAMPAGNES EN EVENTS

ING 24h. CodeIT | hackathon 2014

Een marathon programmeersessie van 24 uur voor ruim 750 IT engineers, leveranciers en studenten. Zelf samengestelde teams werken in exact 24 uur hún eigen idee uit tot een presentabele en werkende demo, die zij moeten pitchen voor een jury. Het beste idee wordt geïmplementeerd door de bank.

Meer informatie

ING - 24h. CodeIT | hackathon 2014

OPEL the Opel Vivaro challenge

Een gedurfde challenge, waarin Opel het opneemt tegen haar grootste concurrenten. Geen workshops of trainingen op locatie, maar zelf ondervinden middels verschillende routes, checklists en challenges. Gedurende 5 volle dagen testen steeds 6 teams van 4 de nieuwe Vivaro t.o.v. de concurrentie.

OPEL - the Opel Vivaro challenge

BDR THERMEA Lean animatie

Een digitale animatie om alle (internationale) bedrijven die vallen onder deze holding de principes en voordelen van LEAN bij te brengen. Het omvangrijke LEAN wordt zo door ons begrijpelijk en visueel aantrekkelijk gemaakt.

BDR THERMEA - Lean animatie
Contactpersoon
Iris Havekes
Adres
Hintham 152
Postcode en plaats
5246 AK 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer
073-72 00 818
E-mailadres
info@devries-partners.com
Website
www.devries-partners.com

DE VRIES + PARTNERS | creatieve communicatie

Wij zijn een 'content-driven' live communicatiebureau voor de mooiste campagnes, corporate events en films.

Een full service 'one-stop-shop' voor creatie, productie, organisatie en uitvoer. Wij zorgen voor de creatieve invulling van de boodschap. Wat die boodschap ook is. Voor wie hij ook bestemd is. En wanneer je maar wilt.

Top