Menu

Carbon Events

Wij nemen alle zorgen uit handen!

Carbon Events is een full-service evenementenbureau. Van conceptontwikkeling tot productie. Van op- en afbouw tot facturatie en evaluatie. Wij realiseren doelstellingen van de opdrachtgever, met oog voor detail.

Renault Renault Scénic Drive away

De gloednieuwe Renault Scénic werd uitgedeeld aan de Renault dealers in het Olympisch Stadion. Binnen een pop-up locatie in het stadion werd men verwacht voor presentaties en een sit-down diner in Franse stijl. Een enorm valdoek valt.. en onthult 100 voorbij rijdende auto’s

Meer informatie

Renault - Renault Scénic Drive away

Unique Unique Kickoff 2017

Op de jaarlijkse kick-off zet Unique haar medewerkers in het zonnetje met complimenten. Een avond bomvol show, interactieve presentaties, muziek en trotsheid was het resultaat. In het Inspyrium zetten we bomen, foodtrucks en schiettenten. Een avond om te genieten!

Meer informatie

Unique - Unique Kickoff 2017

Staatsloterij Oudejaar prijswinnaars event

Alle MINI rijders riepen we op om te verzamelen bij Circuit Park Zandvoort voor een unieke oudejaars drive-in: champagne, een oudejaars lot, oliebollen en vuurwerk om mee te nemen! 250 auto’s stonden symbool voor de 250 MINI’s die te winnen zijn bij de oudejaarstrekking. Guerrilla!

Meer informatie

Staatsloterij - Oudejaar prijswinnaars event
Contactpersoon
Mike Verschuur
Adres
Vijzelgracht 25A
Postcode en plaats
1017 HN Amsterdam
Telefoonnummer
+31 (0)20 7522781
E-mailadres
mike@carbonevents.nl
Website
www.carbonevents.nl

THE CARBON WAY OF DOING

Onze werkwijze is vernieuwend, creatief en innovatief. Wij passen bij de veranderende wereld van nu! Wij merken dat bedrijven steeds meer zoeken naar het maken van verbinding op een nieuwe, originele manier. Elkaar fysiek treffen, delen van ideeën of het uitwisselen van ervaringen wordt steeds belangrijker.

Een evenement is de meest effectieve wijze van communicatie en verbinding; face-to-face, driedimensionaal én met beleving en emotie.
Wij bieden een totaalconcept; van conceptontwikkeling tot uitvoering. Van op- en afbouw tot facturatie en evaluatie. Hierdoor realiseren wij doelstellingen van de opdrachtgever, met oog voor detail

Top