Menu

Bureau JEZ

Relatie-, en persevenementen, promotie-acties, product-lanceringen, stands, guerilla-stunts… Wij hebben er plezier in om mensen en merken te activeren, te verbinden. We kennen de kracht van beleving. We hebben er zelfs ons werk van gemaakt! Wij zijn Bureau JEZ.

Heineken Nederland Afterwork by Heineken

Heineken lanceerde het Afterwork by Heineken event. Dit is een serie events die op verschillende high profile Heineken locaties plaatsvindt. Dit doen ze op top locaties, met goede muziek en mooie hapjes.

Meer informatie

Heineken Nederland - Afterwork by Heineken

Linden & Barbosa C&Atwalk;

Ter viering van het 170 jarige bestaan bedacht C&A een modeshow op de Afsluitdijk te houden op een catwalk van 2.100 meter. Deze catwalk kwam uit in Sneek waar de eerste C&A in Nederland zich heeft gevestigd.

Meer informatie

Linden & Barbosa - C&Atwalk;

HJ Heinz BV Heinz Winterbreak

Een evenement waarbij de gasten een onvergetelijke beleving zouden ervaren om nog meer commitment te creëren naar Heinz. Uiteraard geïnspireerd door Heinz en zijn merken. Een concept in het teken van duurzaamheid en zomers groen, overgoten met een Heinz-signatuur

Meer informatie

HJ Heinz BV - Heinz Winterbreak
Contactpersoon
Eefke Zoetmulder
Adres
Warmoesstraat 149
Postcode en plaats
1012JC Amsterdam
Telefoonnummer
0611030488
E-mailadres
eefke@bureaujez.nl
Website
www.bureaujez.nl

Bureau JEZ: Creatief concept en organisatie bureau

Wij hebben er plezier in om mensen en merken te activeren, te verbinden. Wij geloven in de kracht van beleving. We hebben er zelfs ons werk van gemaakt! Daarom bedenken, organiseren en produceren we evenementen en activiteiten die allemaal met marketing communicatie te maken hebben. Relatie-, en persevenementen, promotie-acties, product-lanceringen, stands, guerilla-stunts, noem maar op. Daarmee bouwen onze opdracht-gevers aan een optimale relatie of onderhouden die juist. Met klanten of medewerkers, met consumenten of met zakelijk beslissers.

Top