Menu

Aaaaha! the Actor Factory BV

Aaaaha! the Actor Factory BV verrijkt communicatie met humor en interactie.
Aaaaha! is geen organisatiebureau, maar voegt creativiteit en programma-onderdelen toe.
Op basis van uw input produceert dit IDEA-bureau workshops, acties, theater en filmpjes.
Ontdek de kracht van Live! Communicatie...

NOS Koffiekeuze

Onze kamermeisjes bezochten de medewerkers van de NOS met een koffie-proeverij. Zo werd iedereen betrokken bij de keuze voor de nieuwe koffiemachines.

NOS - Koffiekeuze

Amsterdam Schiphol Airport Wachtverzachter

Sinds 2000 produceren we entertainment in opdracht van Amsterdam Schiphol Airport. In piekperiodes zorgen we dat de vakantiestemming al voor de paspoortcontrole tot leven komt.

Amsterdam Schiphol Airport - Wachtverzachter

Nyenrode Business Universiteit / Het Financieele Dagblad FD Careerchallenge

50 finalisten maken elk jaar kans om een executive MBA te winnen op Nyenrode Business Universiteit. Wij verzorgen een aantal workshops in het finale weekend en produceren een videoreportage van het evenement.

Nyenrode Business Universiteit / Het Financieele Dagblad - FD Careerchallenge
Contactpersoon
Erik Peekel
Adres
Koninginnegracht 38
Postcode en plaats
2514 AD DEN HAAG
Telefoonnummer
070-3921140
E-mailadres
info@acteurs.nl
Website
www.acteurs.nl

'Entertainment, workshops en verbondenheid'
Aaaaha! the Actor Factory produceert animaties, workshops en filmpjes. Onze bijdrage maakt uw evenement onvergetelijk. We bieden verrassende acts, die uw gasten met elkaar in gesprek brengen. Zo zijn we de verbindende factor op bijeenkomsten. We denken graag met u mee over de perfecte invulling voor uw feest, congres, awardshow of beurs. Wij trekken niet zo maar een act van de plank, maar we denken mee op basis van uw input. Veel voorbeelden en filmpjes vindt u op onze website.

'Aandacht'
Beurzen, congressen en feesten zijn er om mensen samen te brengen. Onze actrices ontfermen zich graag over uw gasten. Zij geven de gasten aandacht en brengen hen desgewenst in gesprek. Zo komt de sfeer er versneld in.

'Communicatie'
We bieden uiteenlopende vormen om uw deelnemers actief te betrekken bij het programma. Workshops als de “Superbrainstorm” en de “Tafellakensessies” kunt u inzetten om uw deelnemers uit te dagen en te prikkelen.

'Video'
Wij produceren pakkende filmpjes. Die kunt u gebruiken om op een originele manier deelnemers te werven. Ook maken we reportages van uw evenement, op die manier kunt u het bereik van uw bijeenkomst vergroten.

Top