Menu

PINO

Elk evenement of congres heeft een eigen doel en dynamiek om bij te dragen aan een grotere strategie. Daarom vraagt elk evenement om slimme, integrale communicatie en organisatie. Met precies de expertises die nodig zijn. Die vindt u bij PINO.

Unie van Waterschappen Markt- en Innovatiedag

Nederland is onlosmakelijk verbonden met water. En dat merken we ook bij PINO. Tijdens de Markt- en Innovatiedag brachten we ruim 500 waterschappers,
ambtenaren en ondernemers bij elkaar in Amersfoort. Waar PINO een warm bad creëerde voor het delen van kennis en innovaties.

Meer informatie

Unie van Waterschappen - Markt- en Innovatiedag

LEGO LEGO World 2016

Voor de 2e keer mocht PINO bouwen aan dit grootste LEGO spektakel van Nederland. Maandenlang hebben we ons ondergedompeld in een wereld waar we als kind alleen maar van konden dromen. Ruim 20 vrachtwagens, vol met steentjes, modellen en materialen zijn in de herfstvakantie afgereisd naar Utrecht.

Meer informatie

LEGO - LEGO World 2016

Ministerie van I&M Nationale Klimaattop 2016

Waarom produceert de markt zoveel van iets waar zo weinig vraag naar is? De CO2 uitstoot moet drastisch omlaag. Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 zijn ruim 1700 deelnemers op scherp gezet. En ook PINO stond op scherp. We vertaalden inhoud naar concept en voerden de logistieke organisatie uit.

Meer informatie

Ministerie van I&M - Nationale Klimaattop 2016
Contactpersoon
Tessy Miltenburg
Adres
Van Limburg Stirumstraat 8
Postcode en plaats
3581 VA Utrecht
Telefoonnummer
030 2759626
E-mailadres
tessymiltenburg@pino.nl
Website
www.pino.nl

Proactief, met zekerheid en persoonlijke aandacht

PINO organiseert met effect. Uw bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan uw grotere strategie. Wij werken samen met u aan een doordacht en verrassend plan. Dat niet alleen werkt op papier, maar juist in de praktijk.
Wij voorzien u van advies. Gevraagd en ongevraagd. En we voeren het plan tot in de puntjes uit. Uw inhoudelijke kennis en expertise vullen we aan met onze jarenlange ervaring in organisatie en communicatie. Het resultaat: een ultieme beleving en blijvende herinnering. Daar worden wij blij van! En u ook!

PINO is uw garantie en houdt u in balans. Door net dat stapje extra te zetten en u regelmatig een stapje voor te zijn. Wij zijn vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Plotselinge veranderingen pakken wij proactief op. Want er is altijd een oplossing. Ontdek ons ontzorgende karakter en ons grote gevoel voor persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook voor uw gasten. Op PINO kunt u rekenen!

Top