Menu

Louder. brand activation

Wij zijn er omdat sterke merken goede ideeën nodig hebben. Wij creëren impact met bijzondere marketingcampagnes, opvallende merkactivaties en innovatieve events.

wearelouder.com


Louder. brand activation
voor werk waar je stil van wordt.

ING 24h. CodeIT | hackathon

Een marathon programmeersessie van 24 uur voor ruim 750 IT engineers, leveranciers en studenten. Zelf samengestelde teams werken in exact 24 uur hún eigen idee uit tot een presentabele en werkende demo, die zij moeten pitchen voor een jury. Het beste idee wordt geïmplementeerd door de bank.

Meer informatie

ING - 24h. CodeIT | hackathon

OPEL the Opel Vivaro challenge

Een gedurfde challenge, waarin Opel het opneemt tegen haar grootste concurrenten. Geen workshops of trainingen op locatie, maar zelf ondervinden middels verschillende routes, checklists en challenges. Gedurende 5 volle dagen testen steeds 6 teams van 4 de nieuwe Vivaro t.o.v. de concurrentie.

OPEL - the Opel Vivaro challenge

BDR THERMEA Lean animatie

Een digitale animatie om alle (internationale) bedrijven die vallen onder deze holding de principes en voordelen van LEAN bij te brengen. Het omvangrijke LEAN wordt zo door ons begrijpelijk en visueel aantrekkelijk gemaakt.

BDR THERMEA - Lean animatie
Contactpersoon
Iris Havekes
Adres
Hintham 152
Postcode en plaats
5246 AK 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer
073-72 00 818
E-mailadres
info@wearelouder.com
Website
www.wearelouder.com

Louder... doesn't ring a bell?

Louder is de nieuwe naam van De Vries + Partners.

Ruim 15 jaar hebben wij onder die oude naam met topmerken samengewerkt aan hun events, campagnes en activaties. Langzaam groeiden we uit tot de agency voor brand activation die we vandaag de dag zijn.

We zijn brutaler, creatiever, vindingrijker, professioneler en groter geworden. Daarom werd het tijd om onze naam aan onze business aan te passen. Aangenaam, wij zijn Louder.

Louder. kan meerdere gedaantes aannemen. Als verlengstuk van een marketingafdeling. Als eventbureau. Als sparringpartner. Als adviseur. Als strateeg. Als creative. Of als fullservice agency.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Meer dan je denkt. Try us!

wearelouder.com

Top