Menu

Events in Business

Events in Business innoveert, creëert en organiseert evenementen om nooit meer te vergeten.

Wij geloven dat het verbinden van mensen de kracht van succes is! Met passie voor creativiteit creëren wij belevingen die verwachtingen overtreffen.

Stichting iMMovator Media Future Week

In opdracht van iMMovator en een groot aantal hogescholen organiseerden wij afgelopen april de vijfde editie van de Media Future Week. Tijdens de MFW komen studenten, docenten, lectoren en jonge professionals van media & entertainment opleidingen samen om zich te verdiepen in de toekomst van media.

Meer informatie

Stichting iMMovator - Media Future Week

Events in Business MNL15

Op donderdag 24 september organiseerde Events in Business voor de 3e keer het Zakelijk Festival in Amersfoort. Met ruim 30 workshops en interactieve lezingen en het thema 'Het Waardevolste Festival' was er veel ruimte om waarde te ontvangen en toe te voegen voor de deelnemers.

Meer informatie

Events in Business - MNL15

Stichting VNA Jaarlijkse bijeenkomst

Voor Stichting VNA organiseren wij al vele jaren de jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst, in april 2015 heeft dit evenement plaats gevonden in het Okura Hotel.
Tijdens het diner hebben de gasten mogen genieten van gerechten van de sterren restaurants. De 4 sterrenchefs van het hotel met live cooking!

Stichting VNA - Jaarlijkse bijeenkomst
Contactpersoon
Isabelle van Hedel
Adres
Postbus 190
Postcode en plaats
1200 AD Hilversum
Telefoonnummer
035 – 6783006
E-mailadres
info@eventsinbusiness.nl
Website
www.eventsinbusiness.nl

Wij geloven dat het verbinden van mensen de kracht van succes is!

Top